Gamzemmmm Kizlar 36+2 bugun gecen haftadan beri bebegim 80 gr almis bu normal mi?onceki haftalarda 250 gr civari aliyordu
edatmr Gamzemmmm bazen ölçüm hatası yaptıklarını düşünüyorum yoksa bu haftalarda güzel alıyor bebekler.
Burcusngr Benim de 35 hafta bitti 2300 gr mış 34 haftalık gibi görünüyor bir hafta geride dedi. 3 hafta önce gitmiştim 3 haftada 550 gr almış. Bende burda bekleyim belki fikir veren olur ☺️ Ama tek dert kilo olsun sağlıkla kucağımıza alalım da
Nilcem Benimde bebeğim 35.haftada 2334 gramdı doktor kilolu bir bebek olmucak 2800 anca doğar dedi 37. Haftada gittim bebek 3200 gram olmuş 2 haftada bir kilo almış doktor bile şaşırdı şu anda 38 haftalığız kaç gram aldı merak ediyorum 🙏🏻
Beto52 Nilcem canım MaaşAllah o iki haftada neler yedin ekstra dikkat ettiğin bir şey oldu mu acaba ?
Nilcem Beto52 valla canım kefir içtim her öğlen bir tane sonra portakal suyu sıkıp içtim akşam yatmadan ve sabah kahvaltıdan sonra pekmezi sulandırıp içtim sonra iki günde bir bir tane yumurta yedim iki haftada bir kilo almıştı gerçekten ben çok faydasını gördüm
Gamzemmmm Doktor da hatali olabilecegini soyledi olcumlerin hicbir zaman kesin degil dedi.Gelisimi yavaslar mi ki son ay?