dilekyasar88 Mrblar son adetimin ilk günü 7 nisan bu durumda 5 haftalık oldugum söyleniyor fakat bugün doktora gittim 2 haftalıkmısım mümkünmüdür
1Vera_ dilekyasar88 canım bebek bir görünsün ultrasonla ölçsün sonra son adet tarihinle karşılaştırıp ne kadarlık olduğunu söyler. Hcg değerine göre falan belki iki haftalık demiştir. Bir kaç hafta sonra daha kesin olur. Bazen erken döllenme geç döllenme oluyor.
DilekBodurr dilekyasar88 2 haftalık gebelik diye bi şey yok. Döllenmenin olduğu gün 2 haftalıksın zaten. Doktor size yanlış söylemiş bence canım. Ya da yanlış anlamış olabilirsiniz
DilekBodurr dilekyasar88 bana 3-4 haftalıksın demişti. 4+3 tüm sata göre sonrasında kalp atışı için gittim satımla uyumluydu
dilekyasar88 1Vera_ ultrasonda sadece kese gordü ve 2 haftalık dedi ama internette kese ultrason ile 4 haftadan once görünenez yazıyor Aslında 2 yada 5 hafta çok sorun değil sağlıklı olsn yeter de bide özel hastane verilen ücrete yazık eger yanlş bilgi verdyse
dilekyasar88 DilekBodurr bencede yanlış söyledi 2 haftalık kese ultrasnda gorünmez yazıyor internette
DilekBodurr dilekyasar88 senin satın doğru canım ben 4+3 ken bile kesem görünmedi betam 1300 dü 6 haftalıkken gördük