CnnAkyl Buselensi Doğum paketi hakkında bir bilgim yok ya canım.Geçen sene görümcem doğum yaptı orda doktorundan da memnun kaldığı için bende oraya gidiyorum şuan.
sympapatya Buselensi Ben Çankaya tıp merkezi Alev hanıma gidiyorum muayene ücreti 85 TL kalabalıkta olmuyor 🤗
Buselensi sympapatya ay şimdi aradım bende alev hanıma aldım randevuyu da sana yakınmı orası adres olarak tam neresı kuzu
Buselensi sympapatya kemeraltına yakın dimi ben metroyla gelcem ordan ınsem yürünecek mesefademi canım
sympapatya Buselensi bildirim gelmedi canım yazdığını görmedim. Bana yakın değil ama oraya gidiyorum. Çankaya metrouda inmen gerekiyor ordan çok yakın hemen alt caddesinde 🤗
naz-35 Buselensi Doğumu ücreti 4binlira muane ücreti en son 95 liraydı ama değişecekti ben daha hiç gitmedim
Buselensi sympapatya tamam canım yarın gidicem bakalım ne diycem sen detaylı ultrasonu ordamı yaptırdın fiyatı ne kadardı
sympapatya Buselensi valla bilmiyorum ki 😃 ultrasonla bakarken bilgi veriyor sürekli. o ara soru sor istersen göstersin😁
Buselensi sympapatya ay şimdi eve geldim ama dediğin gibi güzel ilğilendi baktı baya decavit kullanıyodum onu bıraktıedı başka vitamin verdi bi sorun yokmuş 1 ay sonra gel dedi kontrole artık oraya gidicem kolayda bulunuyo yeri çok saol canım
Aslialkan Buselensi canm ozel ata saglik hastanesine gidiyorum bende çok memnunum muayene ucreti 100 tl