Deletedmom05 Kızlar oğlum normalde tekmeleri sağda çok şiddetli bi şekilde. Birde bugün sağda bi hareketi başladı ama bu öylesine küçük ve masum hareketlerki. Ellerimi anlayamadım. Kalp atışı gibi minnacık 💙 bu ne şimdi
YazCilegi Deletedmom05 Aynı zamanlarda hem sağda hem soldaysa yan dönmüş demektir. Benim kız şuan öyle. Dün sağlık ocagında kalp atısını dinlerken ebe söyledi,sırtı sol tarafında ayakları sağında dedi 🙈
Deletedmom404 Deletedmom05 benimde paşam öle canım aynı anda 2 farklı yerde hissediyodum eli ayağı durmuyo tepiniyo içerde herhalde 😂😂😂
ggzmkrcc Deletedmom05 bende aynı anda hem sağ hem solda hissediyorum ama doktor dogum pozisyonunda oldugunu söyledi 24. Haftadan beri baş aşağı duruyor
Deletedmom05 YazCilegi Masallah😁 ne hareketli bunlar ya tatlı su balıkları gibiler aynı 😁 oradan oraya
ggzmkrcc Deletedmom05 hayır bunda korkulacak birşey yok dönebilir gayet normal önemli olan erken dogum riskinin olmaması
58Vildan Canim hem kolu hem bacağı durmuyo demekki korkma onun öyle diye seninde oyle olucak diye bisey yok belki yanlamasınadir 😍 bide çok cabuk yer değiştiriyorlar belki canı oyun istiyordur paşanın 💙
Deletedmom05 58Vildan Canım benim teşekkür ederim. Bi an tedirgin oldum 😊😊 sanırım öyle Bir gün hareket etmez korkutur birgün hareketinden uyutmaz😁 türlü türlü oyunlar
Hayraz Deletedmom05 ben bekarkende evlendimde hamileyimde asla ev yoğurdu yemem marketten alıp yiyiyorum 4. Ayimdayim yoğurt hazır alıp yiyiyorum zararlı mi ki.. valla midem bulaniyor ev yogurdundan. Postu görünce bende korktum simdi