Mrvemre2106 Kızlar 8.haftaya kadar çok mide bulantısı çektim şuan 9+5 teyim bulantı hissetmiyorum bulantılarım geçiyor mu yoksa bebekte sorun mu var tedirgin oluyorum 12 ye kadar sürer demişlerdi çünkü
Pamukkiz Mrvemre2106 tam olarak gecmiyor canım benim de aynı haftalarda duraksadı her şey yedim sonra cok kötü tekrarladı doktora sordum bitti sanırsın ama bitmez devam eder dedi. Yani merak etme normal bir şey bu
sinber Mrvemre2106 kişiden kişiye değişir canım merak etme ben de 9-6 yım 2-3 kere çıkardım o kdr ama yorgunluk çok oldu bende mesela ama ilk kızımda hiçbişeyim yoktu
ElifOncul Kisiden kisiye degisir o canim. Ben 25. Haftadayim hic bulantim olmadi Kimisi 9 ay ceker kimisi 3 hafta.. tamamen bunyenle alaka ki O haftalar insan cok tedirgin olabiliyor farkindayim ama Evham yapma hic ne guzel gecmis Sevinmelisin ☺️☺️
Mrvemre2106 ayazmoms41 Tugce-75 busra1708 sinber Pamukkiz Teşekkür ederim kızlar demekki oluyormuş ama gerçekten evham oluyor bu zamanlarda çok küçük ya hissetmiyoruz o yüzden tedirginlik yaşıyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Mervebilgin Bende 7 haftalığım herhangi bir bulantı kusma olmadı çok şükür şimdiye kadar olmadıysa sonrasına olmaz diyorlar ama bakalım inşallah olmaz
Gunsss Ben 19. Haftadayım hiç yaşamadım bulantı kusma hafta hafta değişiklik gösteriyor belirtiler, bende doktorumu arıyordum sürekli benim niye midem bulanmıyor diye 😊 sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz🙏
busra1708 Mrvemre2106 ben de 6.haftadan neredeyse 12.haftaya kadar çektim. Şu an 15 haftalığız ve geçti çok şükür. Kişiden kişiye değişiyor ama ben de ilk başta senin gibi tedirgin olmuştum, korkmuştum 🙈
ayazmoms41 Mrvemre2106 bulantıların geçiyordur kuzum artık herkes de 12 haftaya kadar sürecek diye birşey yok. Bünyeden bünyeye değişiklik gösterir.
Tugce-75 Mrvemre2106 canım ben 9+6 yım suan çok bulantım yoktu ilk zamanlar şimdi çok oluyo İnan yemek yemeyi özledim et asla yiyemiyorum mesela yani her hafta farklı şeyler olur içini rahat tut sen
Aygul01 Mrvemre2106 sürecek dememiştir sürebilir demiştir. Kişiden kişiye değişir kimisi 1 ay cekiyor kimisi 9 ay boyu kimisi hiç bulanmıyor. Ben nerdeyse 30’haftalik hamileyim hiç bulantı yaşamadım kusmadım. Bulantı Ayrica bedensel birsey cocukla alakası yok o yüzden bebeginde neden sorun olsun ki?