bebecikler DuyguN bizimde inş ikiz kızlarımız olacak biz avşin-mizgin yada avşin - ronahi düşünüyoruz
nil_sugra DuyguN Sare-Nare, Suğra-Sugay, Tuğçe-Gökçe, Nil-Sahra, Eylül-Nisan orijinal ve uyumlu olarak aklıma gelenler
bebecikler Secil_caglar hadi hayırlısı inş . bizde sezaryen işlemlerini falan yaptık kan tahlili anestezi onayı nts falan çarşamba aç karınla gel belki doğuma alırım dedi doktor şuan 36+4 üz
Secil_caglar bebecikler maşallah sen tek gebelik gibi 37-38 i göreceksin yani 😊 yok bacım biz anca bu kadar bebeklerin birinin başı çok inmişti aşağı doktorda bana bayramı geçirmeyi düşünüyordu da olmuyor bende de hal kalmadı zaten ödem mahvetti 😞
DuyguN Secil_caglar ALLAH yardimcimiz oldun haninlar bende 34+4deyim henuz normalmi sezaryen mi bilmiyorum bebekler bas pozisyonunda doktor normal dogum olur dedi ama korkuyorum. Bakalim kacinci haftaya kadar gidebileceğim
Secil_caglar bebecikler ikisi baş geliş tüp Bebekler doktor riske atmak istemiyor bencede sezeryan olsun ya geçen bi çatı muayenesi yaptı nasıl canım acıdı normal doğumu düşünemiyorum 😁