Merbe61 poyrazsmom_ bur Poyraz annesı de benım Saflıkla kucagımıza alallım ınsallah hepımız Boyle dogum hıkayelerı ınsanın cok hosuna gıdıyor hemen dogurmak ıstıyor 😀💙🤲
Celins_ Merbe61 ahhh bide doğduktan sonra gör sen 🥰 hep kucağında uyusun öyle küçücük kalsin hep istiyosun ama olmuyor 😢 bol bol kucağınıza alın alışır diye korkmayın sakın. Göğsünüzde uyuması kokusunu içine çekmek Oyle güzel birşeymis ki tarifi yookk🥰
Yvzslm Celins_ daha 28.haftadayım 10 kilo aldım 😢 bu gidişle zor sanırım. 😢 şimdiden squart yapıp merdiven inip çıksak acaba faydası olur mu😯
Celins_ Yvzslm 30 dan sonra kilo daha fazla alınıyor canım. Olsunn kilo verilir bebişin ve sen sağlıklı olun yeter 😊 yook şimdi çook yorma kendiniz doktorum 35.haftadan sonra uygun görmüştü. Yürüyüş falan yapabilirsin ama zorlama kendini.
ozlemoz13 Celins_ çok güzel bir doğum hikayesi, bizleri motive edicek şeyler yazdığınız için teşekkürler. Burda öyle şeyler yazılıyor ki insan başıma ne gelicek acaba diye strese giriyor. Böyle şeyler okuduğum zaman çok rahatlıyorum ☺️🥰
Celins_ ozlemoz13 rica ederimmm🌿🌺 beni de çok korkuttular zamanında suni sancı çok kötü 3 gün 5 gün sancı çekiyosun vs. vs. Neler neler. Amma velakin her doğum kendine özel, başkalarının zor oldu diye seninde öyle olacak diye birşey yok 😊
Fatma3 Harika bir doğum hikayesi maşallah size😍 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Ben de 25.haftadayım 4 kilo aldım.Böyle güzel hikayeleri okumak güç veriyor biz hamilelere😊🤗
cicegim01 Celins_ merdivenle inip çıkmayı son haftalarda mı yaptın ilk aylardan itibaren mi , squatı 4 . Ayda yapmamıxın bi sakıncası var mı acaba 🙄
ozlemoz13 cicegim01 ben 29.haftamda doktoruma bu soruyu sormuştum kesinlikle hayır demişti. 35ten sonrası için önermişti. Spor geçmişi olanlar için bu durum daha farklıdır tabiki.
muhendisanne1 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok güzel bir hikaye ve tavsiyeleriniz olmuş Darısı bizlerin başına inşallah 😍
Ozdmrkbraa Celins_ çok güzel bir şekilde yazmışsınız daha yolun başındayken böyle güzel hikayeleri okumak daha çok motive ediyor insanı bebeğinizi de sağlıkla huzurla büyütmeniz nasip olsun inşallah 🥰🤲🏻