Sabihanur1 merhaba öncelikle geçmiş olsun benim ilk gebeliğim sağlıklı ilerledi hatta son güne kdr çalıştım mide yanmam dışında hiç bi sorunum yoktu buna rağmen diğer gebelikler kalp durması ile sonuçlanınca araştırdım ve pıhtılaşma çıktı yani doktorunuzun tezi yanlış. Ben eşimden önce kendim gittim hem Hematoloji hem tıbbi genetik her iki bölüme de gittim ve yapılabilecek tüm tahlilleri yaptırdım bende pıhtılaşma çıkınca eşimin gitmesine gerek kalmadı. Son kürtajdan snr yine 3 ay bekle dediler zaten kürtajdan sonra tahlillerin sağlıklı sonuç vermesi için en az 1 ay beklemek gerekiyor ben toplamında 3 ay bekledim kürtajdan 1 ay snr gittim sonuçların çıkması 2 ayı buldu sonuçlar çıkınca Hematoloji ve kadın doğum doktorum coraspin başlattı korunmayı bıraktıktan snr 2. Regl sonrası hamile kaldım ama ilk regle 1 hafta kala bırakmıştım zaten. Hamileliği 3+2 de öğrendiğim gün oksopar başladık 0,4. Kendinize olan güveninizi yitirmeyin ve vazgeçmeyin evet çok zor hamile kalınca doğuma kdr korkular da devam ediyor istemsizce ama oluyor yeterki sorunun ne olduğunu bulup çözğm odaklı ilerleyince ve rabbim nasip edince. Şuan bebeğim 1 ay 27 günlük oldu bile çok şükür. Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin inşallah