OzgeSelcuk Sizinle aynıyım. 33+5’im. Benim de tahmini doğum tarihim için 29 Haziran - 1 Temmuz dedi Suna hanım. Ama kız bebekler erken gelir genelde 1-2 hafta dedi. Yani Haziran ortası gibi olabilirmiş. Ben aslında Ersoy ve Zeynep Kamil arasında kaldım. Yeni evli ve borçlarımız olduğu için devlette doğum yapsam mı diye düşünüyorum ama onda da çok ürküyorum ilgi alakasızlıktan veya başka bir durum söz konusu olur diye. Suna hanımdan açıkçası pek bir şey görmedim kötü olarak. Sadece telefondan mesaj atttığımda kendisine hiç ulaşamıyorum ve son gittiğimizde kendisine de söyledim. “Siz şimdiden yazdığım mesajları görmüyorsunuz, olası bir durumda biz size nasıl ulaşacağız” diye. Bir de sanırım hem tecrübe hem de yılların birikmişliğinden olsa gerek çok konuşuyor. İlk başta bu çok iyi hissettirdi bize. Ben de rahatlıyordum o rahat bir şekilde konuştukça. Ama son 1-2 gidişimizde bazı sorularımızı üstün körü es geçti, istediğimiz şekilde cevap alamadık. Bir de kadın geleneksel tıp ile ilgili olmasından mütevellit de bi yakınlık sezdim. Çünkü benim annem de geleneksel tıp ile ilgileniyor. Hacamat ve sülük tedavisini annem de yapıyor, ben de pek çok kez yaptırdım anneme. Aslında olay tamamen doğum korkusu ve biraz da maddiyat benimkinin. Zaman daraldıkça -haliyle ilk gebeliğim- içimi aşırı derecede korku basıyor. Ben normal istememe rağmen özeldeki doktor sezaryen yapar mı bana, devlet ne de olsa kolay kolay yapmaz, diye bir aklımda devlete kayıyor. Bu da işin vesvesesi. Dediğim gibi tamamen korkudan kaynaklı. Can veren Rabbim sabrını da verir, diyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum😣 Doğum zamanı geldiğinde hangi hastaneye direkt gideceğim hala soru işareti benim içim. Eşimle de görüştüm bu mevzuyu. “Parayı dert etme, sağlıklı bir şekilde doğsun da gerisi hallolur, Zeynep Kamil her bakımdan donanımlı üstelik bizim ense kalınlığıyla da orası ilgilendi, orada doğum yapmanı isterim ama gönlünden Ersoy geçiyorsa hiçbir mahsuru yok benim için, üstelik kaç aydır oraya gittik kontrole, bunca ay seni kontrol eden doktor varken son dakika başka bir özele sırf fiyatı düşük diye gitmek bana mantıklı gelmiyor” dedi. Ve gayette haklı.