mhtp2802 Kızlar şimdi doktordan geldim 2 cm açıklık var rahim ağzı yumuşamış en geç 5 güne hatta paZartrsi artık doğurtalım dedi 🙈🙈sizin durumlar nasıl
Halekd mhtp2802 bende 37+0 oldum bugün 38’e selam 🙋🏻♀️ Dün akşam çok ağrım oldu kaburga ve sırt ağrım hiç uyuyamıyorum artık ağlayasım geldi. Midem de bulanıyor o da bugün başladı bi huzursuzum ama hadi hayırlısı. Cuma günü kontrolümüz var bakalım ne olacak
Kardelenyigit Kuzum ya belirtilerin var mıydı acaba bende 37 oldum tam 😅uzanınca tatlı regl sızılarım ve bel sızısı oluyor ama düzenli değil,birde sertleşiyor kızım
mhtp2802 Kardelenyigit ayni belirtiler vardı canım bendede hatta bugün sabah regl agrısı gibi agrıyla uyandım sonra geçti gün içinde zaten bugün kontrol vardı doktor çatı muayenesi yaptı 2 cm açılma olmuş rahim agzı yumuşamış ihmal etmeyin 2 güne bir kontrole gidin mutlaka
2kizanasi 38+2 herhangi bir belirtim yok henüz kontrole de gitmedim gittiğimde nolur benimde öyle olsun 🙄 belirtiniz var mıydı açıklığa dair?
mhtp2802 2kizanasi hiç yoktu ben şok oldum gayet rahat hareket ediyorum ne nişanım geldi ne suyum sadece doktorda öğrendim 🙈
Kardelenyigit mhtp2802 çok teşekkür ederiim 🥰haftada 1 gidiyoruz pazartesi vardı kontrolüm az az sancı çıktı diğer hafta pazartesi çatı muayenem var hayırlısı inşallah 😍