Nursen Arkadaslar progestan kullanip bas donmesi halsizlik uyku hali yasayan var mi? 2 gumdur kullaniyorum dun uyudum hic ayik kalmadim. Bugunde sarhos gibiyim ayaga kalkamiyorum bas donmem var benim gi i olan var mi ne zaman gecti bu durum?
Fatmaydinn Nursen progestan bende kullandım kese dışında kanama çıkmıştı bir hafta fitil olarak kullandım geçti, uyku hali halsizlik yaptı bende de doktor gece yatarken kullan demişti öyle yapıp hemen uyuduğum için pek bişey hissetmedim
BBYaman Nursen evet beyni uyusturuyodu sarhoş gibi algılamalarım dusuyodu bıraktım baska işaca gectim
Saramasal Çok fena icince 1 saat sonra uykusuzluktan baş dönmesi oluyordu hemen uyurdum kafamı koyduğum yere bünye alışıyor zamanla çok şükür bıraktık biz darısı size olsun ınslah
FatmaSalamBayram Ağız yoluyla maalesef yan etkileri cok çabuk etki gösteriyo. Ben günde 3 kez fitil olarak alıyorum ama maşallah bende yan etkileri yok. Ayrıca fitil olarak alındıgında daha etkili oldugunu söylemişti doktorum
Birminikmercimekannesi Ben evin içinde düştüğümü, yürürken başımı çarptığımı biliyorum progestan kullanırken. Baş dönmesinden uyuyamadığımı, sürekli halsiz yattığımı... Ama bebeğin tutunması için çok iyi gelen bi ilaç.
Nursen kizlar bede de bas donmesi ve sarhosluk yapti uyumadan gecmiyor 😖 gunum uyumakla geciyir resmen ve ben sabah aksam kullaniyorumm. Sabah ilacini 12 gibi iciyorum 4 tee uyaniyorum o kadar uyku yapiyor