Kkaya0153 Hayriyeee Aynen bende iki kim gezdim bulamadım. Siz de akrabalarınız varsa bi baktırın gercekten hem uygun hem kaliteli askılar keske daha fazl aldırsaymışım dedim😊
gokcecan Bende askı ve zıbın aldım. Başkada bişi kalmamıştı. Ama zıbınlar çok iyiymiş 3çift aldım yeni doğandan.
Kkaya0153 Hayriyeee Canım bana da gorumcem çekip yolladı resmini canlı görmedim ama tanıdıklarımdan biliyorum kalin kaliteliymis
Kkaya0153 Mucizem7 Bende canlı göremedim malesef görümcem attı bana da fotoyu ama orta boy gibi duruyor bebekler için idealdir bence
Kkaya0153 https://hizliresim.com/L1K2wy bunlar da benim bulduklarım. Zıbın atletleri tavsiye ederim 👍🏼
Hll34 Kkaya0153 zıbın atletlerden ben geçen sefer almıştım üç gün önce yıkıyim dedim bi tanesi yırtık cıktı 30 derecede 15 dk yıkamama rağmen kumaşları hep tülerdi hiç beğenmedim sanki böyle bir yıllık gyilmiş gibi tülerdi kumaşları bilginiz olsun
Hayriyeee Kkaya0153 gittim bir tane kalmış 😂 arkadaşım da başka BİM’e gitti orda da 2 tane vardı aldırdım bende 1 tane aldım yeter herhalde😂😂😂