Ayyucebanu symslmz ümraniyenin girişindeki çamlıca medipole gidiyorum normal doğum 1700 zorunlu sezaryen 2200 isteğe bağlı 4000 spinal epidural +500, bu fiyatlara bebeğin bir hafta sonraki ilk kontrolü topuk kanı işitme testi vs de dahil
Cokmucokbilmisimne symslmz Çamlıca Erdem hastahanesine gidiyorum 2 mayısta muhasebeyle konuştum normal doğum 1250 sezeryan doğum 1700 kendi doktorunu istersen 800 epidural 400 TL dediler ben Haziran ayında doğum yapacağım ve 28 mayısta tekrardan gideceğim kontrol İçin
Yarim_Kilo_Kiyma symslmz Ben Çamlıca medipolden paket fiyatı aldım. Erken benim için ama bilgi amaçlı aldım broşür. Burdan yükleyebilirim isterseniz.
eylemc _mrv Yok kuzu Devlet hastanesi takipliyim Oradaki vakalar artınca özel hastahane aramaya başladım
eylemc _mrv Evet Sancaktepe ilhan varank hastahanesi Ümraniye devlet hastanesi Çakmak erdem hastahanesi Çamlıca medipol de bir var diyorlar bi yok ondan tam emin değilim
symslmz Ayyucebanu ben de medipol takipliyim ama paketler biraz daha uygun oluyomuş dediker arastırıyorum 🤷🏻♀️
Marryy Benimde doğumum Ümraniye de olucak ben de şurada bekleyeyim😊 Çakmak erdeme gidiyorum kontroller için en son doğum ücretlerine zam geleceğini söylemişlerdi güncel fiyatı bilmiyorum
Nunosevo Marryy hadi yaa sene olmadan neyin zamını koyuyorlar anlamıyorum zaten ücretleri arttırmışlardı neyse hayırlısıyla yavrularımız sağsalim gelsinler de 🙏
Angell9453 _mrv hisarın büyük olan hastanesi cok pahalı ben diğer subesınden bahsettim umranıyeye cıkarken olanı
_mrv Angell9453 onun fiyatı da daha ucuz 😄 normal Doğum 1450tl diye biliyorum. Hangi doktora gidiyorsun
Angell9453 _mrv bende doğum için 2 gün önce görüştüm gerçi ben sezeryan yapıcam ama yanlıs hatırlamıyorsam 2000 diye biliyorum