fatmadenizyldz 🤲hayıt tohumuu ,civan perçemi, aslanpencesi ,meryem ana eli otu kullanıp hamile kalanlar lütfen bilgisi olan yazsin ne denediysek olmadı bu ramazan ayının yüzü su hürmetine kimsenin kucagi bos kalmasin
Wonderanne fatmadenizyldz bir yerde incir kürü görmüştüm yumurtayı çatlatip hamilelik sağlıyormuş İbrahim Saraçoğlu nün tabsiyesiydi sanırım
Mrs_Karaca8 Çıkrış otu deneyebilirsiniz hem kendiniz hem eşiniz bende çok araştırdım en son bunu deneyecektim ama Allah’a şükür denemeden hamile kaldım ama çok etkili sperm sayısını arttırdığını ve yumurtaları daha kolay çatlattığını duymuştum deneyebilirsiniz Allah’ın izniyle inşallah şifa niyetine 😂🐣
A_C_04 fatmadenizyldz kendi sitesi var zaten. Cnm bide bn onu kullanmadan hamile olduğumu öğrendim kullanmak için adet günümü beklerken olmadim
symslmz fatmadenizyldz elimde 9 adet ovülasyon testi ve bir şişe çakşır kökü suyu var sipariş ettiğim hafta hamile oldugumu öğrendim ve gebelik isteyen birine göndermeyi düşünüyordum sen düşünür müsün ?
fatmadenizyldz Yasminsyl1 Allahim hepimeza nasip etsin saglikla alkucagina detten sonrami basladin acaba
oygenkubra fatmadenizyldz eğer sizin de eşinizin de bir problemi yoksa bence ovulasyon testine başlayın bir an önce .. ben öyle hamile kaldım , inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız 🙏🏻