yagmur9220 Normal doğum yapan arkadaşlar bebisleriniz kaçıncı haftanizda geldi yazar mısınız 39+6 oldum bugün oğluşum gelmek bilmedi sancida yok hergun ALLAHİN işini yapıyorum bana misin demiyor
Ysmn1 yagmur9220 normal doğum olacak allahın izniyle bende 38 haftalık oldum hiç bir belirti yok bol bol kasılımalar haricin de 😂
Ozlmce yagmur9220 40+4te dogdu guzel oglum☺️ Dogum olan sabaha kadar kayda deger bir belirtimde yoktu yalanci sancilar uzun zamandir vardi sadece Sabha 7de sanci ile uyandim 12:45de kucagima aldim yavrumu😊 sabredin bekleyin aksi bir durum yoksa onlar gelecegi zamani biliyor😇 Hayirli dogumlar simdiden🙂
yagmur9220 Ozlmce sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🏻 çok teşekkür ederim yorum için bunları okuyunca içime su serpiliyor
Ozlmce yagmur9220 doktorumuz 40. Hafta kontrolunde 41ide bekleyecez yoksa o gune yatisini yapariz diyince artik bütün umudum gitmisti🙃 Son günler hem fiziksel hem psikolojik zor geçiyor gerçekten umarim hersey istediginiz gibi olur
Kayarozlem8023 yagmur9220 ah o son günler özellikle bu doğumum da niye doğmuyo diye üzülüyordum sağa sola dönmekte zorluk çekiyordum çok ağırlaşmıltım ve zaman çok yavaş geçiyordu ama şükür ki bitti bitiyo bir gün geliyo yanınds uyuyo 😍😍😍inşallah sizinde sağlıkla doğum haberinizi alırız
Gizemhande İlk doğumum 37+4 de oldu şimdi 34+4 günlük kızıma hamileyim nst de sancım çıkıyor iğne kullanıyorum kızımında erken gelmeye niyeti var herhalde 😊
Ezgi05 yagmur9220 tam 40da doğurdum nişanım geldi bana kalsa hastaneye gitmeyecektim çünkü hiç sancım yoktu ama hastane uzak diye annemler duramadı olsun biz bi kontrol ettirelim doğum başlamadıysa bile geri döneriz dedi ve ertesi günü oğlumla eve döndüm 😂
Ezgi05 yagmur9220 ben bol bol yürüyüş yaparak ve merdiven in çık yaparak başlattım doğumu Rabbim doğumu bekleyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Yarun Ezgi05 ahh canım ahh 38+5 olduk hurma yiyorum çömelme hareketi yapıyorum merdiven inip çıkıyorum artık kendimi aticam nerdeyse artık merdivenlerden açılma yok sadece dün nişanım geldi sancım kesildi yaa
afraliya yagmur9220 Afra 40+2′de sezeryan günü almışken normal doğmak istedi halbuki gelmek bilmiyordu😂