Secil-2020 Saygı hastanesi nihan çetine gittim ama hic memnun kalmadim siz sormadan hiç birsey söylemiyor ilgisi hic hoşuma gitmedi. Insan bi kaç bilgi verir bisey der yok yani hemen bir muayane ultrason falan hızlıca yapip bitiriyor. Tavsiye etmem.
Esraesen Secil-2020 dün bende gittim bu kadar ilgisiz alakasız bir kadın daha görmedim bi daha asla gitmem hiç bişeyle ilgilenmedi o kadar tansiyon kilo için sıra bekledim onunla bile ilgilenmedi kağıdı direk çöpe attı
Secil-2020 Esratpll peline giden ve doğum yapan bir arkadaşım cok memnun kaldığını söyledi fakat ben saygı hastanesinin genel vizyonundan da memnun kalmadim kizlar. Yarın insallah ersoya gideceğim Bedia örnek diye doktor varmış onu önerdiler 37 yıllık doktormuş. Bakalım insallah memnun kalirim😊
Secil-2020 Esraesen ayy kesinlikle ya direkt ultrasona bakalim gönderelim modunda cok tuhaf yani 2 kelime bisey soyler insan ne bileyim bu haftalarda şuna dikkat et su testleri şu zaman yapilacak falan ben boyle bisey görmedim mecbur kaldimda gittim ama parama yazik oldu gerçekten.
isranuroz Secil-2020 bende Bedia hanımdan pek memnun kalmadım Yeşim hanım çok ilgili davrandı 🙄 oda izindeydi
Secil-2020 isranuroz yaaa bedia hanimdan neden memnun kalmadınız acaba ilgisizmiydi. Saygida ebru hanımı duyarak gittim ama asla yakalayamadım ya hastanede olmuyor dönüşümlü çalıştıklarından dolayi yada aşırı sira oluyor 😔 siz kac haftalık hamilesiniz şuan sürekli olarak ebru ya mi gdiiyorsunuz
isranuroz Secil-2020 ben yeni doğum yaptım, Bedia hanım gereksiz beni korkutmuştu Yeşim hanıma gidiyordum izinliydi bir kere muayene etti yok karnı şiş yok kafası şöyle bir ton şey söyledi sonra tabii çok şükür bir şey çıkmadı.