Evita Sulen23 bende 12,13. Hafta civarı bitmişti. Yolda yürürken bile uyuyasım gelirdi 😂 evet insan o zaman hep öyle kalcakmış gibi hissediyor. Dinlen imkanın varsa demekki vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var.
egecandeniz Sulen23 ilk haftalar halsizlik çok oluyor vücudun hamileliğe alışma süreci çünkü geçici bunlar 😊 orta 3 ay harika enerjik olmuştım ben hala enerjim yüksek 39 haftalığım hala iş güç yapıyorum
DamlaNur29 Sulen23 ilk aylar bebek senin kanından besleniyor canım ondan cok halsizlik oluyor. Saglık ocagına gidip geldıgımde bile dünyaları yürüdüm sanki gibi böle kendimi cok yorgun hissediyodum cok normal sonra geçti
yagizefeninannesi Canım bende az önce böyle bir paylaşım yaptım, demekki çoğunlukla böyle oluyormuş. Geçecek diyorlar, bol bol dinlen uyu, birkaç hafta sonra düzelecek diyorlar.
17062013 Hamile olduğumu bilmiyordum çalışıyodum işlerde yoktu pek gider gitmez kafamı masaya koyuyodum gerçekten uyuyodum normalde de hiç uyuyamam uyku problemim var ilk zamanlar baya oluyo yani keyfini Çıkar sonra uykular haram oluyo 😂
Ege-neslihan Benimde ilk zamanlar çok uykum geliyordu işten gelip yemek yiyip yatıyordum hatta yolsa uyumuşlugum bile var normalde hiç uyumam toplu taşımda ama geçiyor merak etme uyumanın tdını çokar boşver😅😀