Liyli007 bende siirtteyim hayat hastanesinde emine hanima gidiyorum cok memnumunda sıvı azalmasi var dedi batman yada diyarbakira gitmeye calis perinatologa gorunmen lazim dedi ama once batmanda bi kadin dogumcuya da gorun sonra o seni zaten perinatolojiye gonderir gittim batmana dolmusla ozel batman yasam hastanesine gittim hic yol filan sormadik valla vok kolay oldu gures caddesi gibi dusun o caddede bissuru hastane vardi yasama gittik bizde yasemindi doktorun adi giris 100 tl tahlilde 75 sigortasiz bu arada oda perinatolojiye yonlendirdi beni doktoru orda aradi kndisi saolsun bizim adimiza konustu pazartesi gitmistim cumartesi gelsinler dedi bizde tekrar gidip gelemeyiz bizim icin zor durumda yok diyince ikna etti doktoru o gun geldi bizim icin evden baska hastanede gorev yapiyordu bide numarasini verdiler aradim dr 11 de yemek ye gel medical park hastanesine dedi doktorun adi selahattin misirli
galiba uzak deildi hastaneler zaten hic kimseye sormadan bulduk onuda biraz gidince bi saat kalmisti soyledigi saate yemek yedim aradim geldik dedik yukari cikin 2 ci kata dedi gittk gelmemisti daha sira aldik 200 tl ayrintili ultrason geldi zaten kimse yoktu bizi aldi hemen cok detayli inceliyor herseyi guzeldi sivi az ama sinirda deil dedi hicbir sikintisi yok rahat ol dedi bide tum doktorlar kiz dedi o erkek dedi dogru cikti toolam gidis gelis yemek 500 gitti sigortasizdim ama ayrintilida sigorta farketmiyor dedi bize bu arada cok uzun oldu kusura bakmayin 😊😊 ama gidince kendiliginden gelisiyir hersey ayni gun herseyi hallettim geldim saat 7 de gittim 1 saat yol zaten saat 1 de isim bitti