Kubrasnyrt Arkadaslar 9+1 im asiri halsizlik uyku hali surekli yatip uyuma istegi midemin tuhafligi kusma hissi tatlilardan tiksinme hissi bunlar ne zaman gecer cok enerjik biriyim normalde ama hic bir iş yapasim gelmiyo enerji dolu olmak istiyorum :/
gamzecansel Kubrasnyrt şanslı kısımda isen en geçç 12-16 haftalar arası geçiyormuş. benim gibi isen 31+0 haftalıkken bile çekersin kusmayı bulantıyı😄😒🤦🏻♀️
Yagmurahmet16 Kubrasnyrt ben de 12+4dum hala bulantilarim devam ediyor ac kalmayayim animda oğğ lemeye başlıyorum 🙂
Erdeminannesi0219 Kubrasnyrt bence dua et bi çocuk daha yok piyasada😂bende aynı hisler içindeyim 11 haftalığım ve evde 15 aylık aşırı hareketli bi oğlum var mahvoluyorum akşama kadar tabi birde oruç sabretmek ve şükretmekten başka çare yok 🙃
Kubrasnyrt gamzecansel insallah sansli kisimdayimdir ne diyeyim asiri mide bulantim yok ama hissi var yani o bile mahvediyo insani insallah biran evvel gecer 🙂
Kubrasnyrt Erdeminannesi0219 zaten hep hayran kalmisimdir cocugu olan ve 2.hamile olan kadinlara gercekten eli opulesiniz 🙂👏🏻 ben bu halimle boyleyken bir de 1 cocuk dogurmus oldugumu dusunemiyorum bile ☺ rabbim yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin
Erdeminannesi0219 Kubrasnyrt Çok teşekkür ederim acayip mutlu oldum şimdi 🥰ilerleyen zamanlarda sende katılırsın bu kervana 😉
Erdeminannesi0219 Kubrasnyrt Çok teşekkür ederim acayip mutlu oldum şimdi 🥰ilerleyen zamanlarda sende katılırsın bu kervana 😉