Subuss6 Kızlarr kaçıncı haftada öğrnediniz cinsiyeti 10. Haftamdayım ama artık öğrenirip alışverişe baslamak istiyorum 😂😂
habilova Subuss6 Bendee🥰🥰 Amma kayınvalidemler izin vermiyor alış veriş için erken 30cu haftadan sonra alırsın diyolar.
bebegim_28 Subuss6 bildiğim kadarıyla en iyi ihtimalle 12 hafta da benim ki belli olmadı 12. Haftada inşallah haftaya gösterirse göstermezse 20 haftada bekleyen görüyorum ☺️
tugce67-67 Subuss6 12.haftamda erkek olduğunu öğrendim 31 oldum hâla erkek değişmedi😂ama sen yinede 20.haftaları bekle bence alışveriş için çok erken bazılarınınki erkeğe benzeyip kız çıkabiliyor🤗genel kullanılabilecek şeyleri alabilirsin
Limooon habilova yok artık onlarda abartmış yani ne 30haftası çocuk doğunca mı alışveriş yapılacak yani 😂😂😂😂😂
Busra221 Subuss6 ayrıntılı ultorsunu kesin bekle benım değişti özel hastaneye gitmeme rağmen ben 26 dan sonra başlayıp 4 günde bitirdim
habilova Limooon evet ya, dedim alıp yıkayıp,ütülemem lazım,eksikler oldukça görüp alınsın. Görümcemle güldüler yeni kıyafetleri ne yıkaması diye. Bide görümcem diyorki ben hiiç 2 çocuğunda kıyafetlerini ütülemiyorum sadece dışarıya giyilecekleri😳😳
busraydinli Subuss6 ben 12. Haftada ikili taramada öğrendim ☺️ Hatta çok erken diye güvememedim ama 35. Haftadayız hangi doktor gördüyse kız dedi 🥰
Twetty29 Bana da doktorum 12.haftada erkeğe benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi. Çok merak ediyorum 1 hafta kaldı 3 lü tarama ve kontrolüme inşallah değişmez hayırlısıyla gönlümdeki nasip olur 🤲
Yaseminakkoyunk Subuss6 17+3 günlükken kesin kız denildi bizde gördük ama daha hiç bir şey almadım tek bir şey dahi. 4 ay kaldı nedense içimde bir kez daha git ve cinsiyetini kontrol et diye bir his var tek bir dokyor ve bir kez söylendiği için olabilir ama sona sıkıştırıcaz eşyalarını çok zorlanıcam
habilova Limooon Ya ben 23 yaşındayım 8yaşında erkek 11 yaşında kız kardeşim var ve hep biz onların kiyafetleribi özenle yıkar ütülerdik. Çocuğun kıyafetini ütülememek ne demek
Limooon habilova aynen öyle valla kendine karıştırma çocuk senin çocuğun bok boğazlılık yapmasınlar boşuna
Annesi34 Ben 12 de ikili de öğrendim ama 16 da değişti bence en güzeli beklemek insan bi şoka giriyo çünkü %90 tahminde bulunmuştu bide