Selinnusta Kızlar bu ilacı kullanmaya başladıgımdan beri baş agrım var geçmek bilmiyo başına böyle bi durum gelen var mı
Gizemgizem Selinnusta ben de kullaniyorum bas agrisi da yasiyorum ancak gebelikte bas agrisi cok sık yaşanir diye hic decavit diye dusunmemistim
zeynopd Selinnusta kullanmaya ilk başladığım zaman bende de aynı ağrıyı yaptı halen de devam ediyo. doktorum bana yarım içmemi önerdi. ona sormadan bırakma bence. sonuçta ihtiyacın olduğu için vermiş.
Selinnusta Gizemgizem ama 31 haftalıgım bu zamana kadar yoktı değerlerim düşük çıkınca doktor kullanmamı istedi 3 gündür ağrımaya başladı bu nasıl bi agrı anlatamam yani
Esrelf Selinnusta canım ilacı almaya 2-3 gün ara ver bakalım baş ağrın geçiyor mu. Geçiyorsa ilaç kaynaklı olabilir. Doktorına söyle başka multivitamin ialcı versin.
Dlrsdzynpzll Kızlar gebelikte baş ağrısı kan basıncımız yüksek oldugu icin sık oldugunu biliyorum ki ben decaviti ta gebeliğimin başindan beri kullanıyorum kusma problemimden dolayı hani gerçi bünyeden bunyeye degisir ama vitamin takviyesi sonucta
Selinnusta Kızlar ilacın günahını almışım normal hasta olmusum üşütmüşüm ateşim falan çıktı ilaçla alakası yokmus yani