Canım,ben de Algomede özgür beye gidiyorumztum yorumlari okudum aradigin cevabi tam olarak veren olmamiş,ben veriyim bari dedim.3 aylk hamileyim,toplam 2-3 sefer kontrole gittim,Sen ne soracagini bilmezsen her doktor ilgisizdir,ama bahsettiginiz muzaffer sengul kadar degil,ilk gittigimizde ultrasondan baktik,boyunu kilosunu vs.herseyi detayli bilgisini verdi…Fakat ne ilaclari kullanacam,bundan sonra ne yapmam gerekli bu gibi seylerden bahsetmedi.Ben de obur kontrolume kadar aklima takilan tum sorulari not ettim.Bidaki kontrolde size sorularim var deyip hepsini tek tek sordum…Cunku herseyi anlstmasi mumkun olmuyor.Telefon numarasini vermeyi unutmustu mesela,sonradan verdi.bisey sormam gerektiginde whatsapptan yaziyorum.hemen cvp vermiyor…bir kaç saat geciyor ama neticede muhakkak cevap yaziyor.Biraz ozeldeki doktorlar hastalara kalici gozuyle bakmiyor.bu ay geldiler,onur ay baska bi yere kontrole gidebilir gibi dusunup sahiplenemiyorlar bence.ben oyle dusunuyorum.Yani Ozgur bey boyle…Gidiyorsun anlatiyor gider gitmez,tansiyon kilo kontrolu yapiliyor.ultrasondayken baskasini iceriye aldigina rastlamadim ama,ben soru sorarken telefonu caldi onunla konustu mesela.O an hatta biraz rahatsizlandim bu tavrindan.Anladi.ve sonra beni can kulagiyla dinledi.o sekilde