Mine_Nur123 Gamze8001 tm canım çarşamba günü ikili tarama testi olcak eğer o zaman da böyle sorduğum sorular karşısında cevap vermezse değiştircem doktorumu özgür beye gidicem
Gamze8001 Mine_Nur123 inan bu virüs yüzüne de doktorlar artık pek umursamıyor sanki kimden duyduysam aynı sorunlar ilgisiz hemen yollamak istiyorlar hastaları bence inanın ben öyle Bi anda dogum yaptımki tam virüsün ortasında şimdide geçmiş deil ama azalma var birazda olsa insan korkuyor endişeleniyor valla inşallah bebeklerinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız canım bide anne olmak çok güzel bişeymiş 🙈
Salser1985 Glshhh28 bende Güzelyalıda Bülent kılavuza gidiyorum çok detaycı herşeyi tek tek anlatıyor
Mine_Nur123 Salser1985 canım tavsiyen için çok tsk ederim ama güzelyalı bana çok uzak altımda arabam yok orayı gitmem biraz sıkıntı
Jale01 Mine_Nur123 beni muayene ederken çatalda içerde herkes vardı kapı acık süreklı bı goy goy yaptılar soru soruon cevp verme tenezzülnde bulunmuo insan yerine koyup suratına bakmıo bende ona eşimin kuzeni tavsıye etmıstı ilk haftalarında sonradan o da bu ilgisz halleri görünce farklı dr gitmişti gidilmez canm ona benm fikrimce erhan şimşek dogum yaptırmıo dıe aynı seyhan başkentte selcuk yetkinele gidiyorm o da iyi bir dr ilgili naif kibar insanı dinlıo güler yüzlü ben cok memnunum Allah razı olsun
Mine_Nur123 Jale01 evet öyle kulağında bir kulaklık başka hastalarıyla görüşüyor umursamamazlik tavan😑
Miniginannesiiii1111 Jale01 seninle aynı doktora gidiyormusuz ne güzel bende Selçuk yetkilenele gidiyorum 😇
Mine_Nur123 Jale01 canım benimde leke geliyor dokt diyorum ki leke geliyor kasıklarım agriyo diyorum yanınıza gelelim mi bana dediği şey iki üç pedlik kanama olacakmış da öyle gidilecekmis o kanamaya göre bebeğimi kaybederim Allah korusun
Jale01 Mine_Nur123 Bosver canm sen onu anlıyorm seni başka dr bul devamlı olacak şekılde. İlgilenmez o
Gamze8001 Kızlar hamileliginizi en güzel şekilde geçirmeye bakın bol bol uyuyup dinlenin inanın dogum yaptıktan sonra uykusuz geceler çok oluyor bu seferde çocuk doktoru arayışına geçiyorsunuz gazı kakası şuyu buyu inanın keşke içimde kalsa diyorsunuz bazen 🙈
Jale01 Mine_Nur123 1 saat bide muayene için beklemiştik biz eşim artk sinir oldu süreklı sorduk ne zaman alınacak die 1 saat sonra aldı 1 saat beklemeye 1 dk muayene düşün ayyy aklıma geldkce deliriom adını bile duymak istemıom 8 ayım boşa gitti valla
Sentrk Mine_Nur123 disardan bakilinca eski bir tip merkezi goze hitap etmiyor ama kadriye hanim on numara bi doktor kesinlikle..gecen yuruyuş yaptm karnim agriyinca telefon actm hastanedym gel bakalm dedi..asla riske atmiyor
Mine_Nur123 Sentrk düşünücem canım şimdi bakalım çarşamba günü ikili tarama testi olcak yine öyle ilgisiz davranırsa senin dediğin yeride düşünücem
Mine_Nur123 Jale01 hâlâ öyle canım çok yoğun öbür kadınlar nasıl nemnun kalıyor anlamıyorum acaba sorun bende mi diye çok düşündüm galiba insana göre muamele yapıyor
Busraklc01 Hazalperi ücretler hakkında bilginiz var mı bende gitmeyi düşünüyorum güzel yorumlar var hakkında