Burcucelikkayaa Canım benimde aynı. Yani eşi rahim ağzına yakın ama kapatmıyor. 3-4. Aylarımda işlerden dolayı 2 Sefer evimi taşımak zorunda kaldım, eğil kalk ne kadar dikkat etsem de hiç durmadığımdan plesenta aşağıya kaymış. Hiç korkma ama bolca kendine dikkat et bişiy olmaz. 25. Haftada plesenta previa olduğumu öğrendim. Doktorum ilişkiyi kesinlikle yasakladı ve bol bol dinleneceksin dedi. Zorlarsan, iş yapmaya çalışırsan yada ilişkiye girersen ve kanama başlarsa durduramayınca ve hemen ameliyata almamız gerekir seni bebek için senin içinde riskli dedi. Dediklerini yaptım kendimi fazla yormadım, her fırsatta ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandım sadece yemeklerimi yaptım bulaşık temizlik vs eşim, akrabalarım yardım etti ve şuan 37. Haftadayım ve Allah nasip ederse pazartesiye ameliyat günümüzü aldık 38+3’de doğum yapacağım inşallah 🤲 en ufak Lekelenme, Kanamam vs olmadı çok şükür, Dezavantajı ise normal doğum yapamıyorsun yukarı çıkmazsa, benim çıkmadı .. birde benim plesentanın ucu rahim ağzına değdiği için sezeryan dedi doktorum sen ayaklarını kaldır bol bol dinlen yukarı çıkar Allah’ın izniyle.. yani korkulacak bişey yok içini ferah tut, kendine dikkat et ☺️ Herkese hayırlı doğumlar ❣️