Busradonmezus https://imgyukle.com/i/rFUCpR Doktor çok yuvarlak konuştu bir sey anlamadım..anlayan var mi? Bir de hemen ardından kalp atisina baktı ebe. Biraz düşük dedişeker yüklemesi yaptırdığım için olabilir mi?
Psikolog-anne Busradonmezus ikinci yüksek çıkmış canım ani iniş çıkışlar var aradaki fark çok bilgi vermedi mi hiç doktor
Psikolog-anne AtesAlininAnnesi 24 28 arası yapılıyor canım ben 30 da yaptırdım normalde istemiyordum gecen hafta bebegin gelişimi ileri diye mecburi yaptırdım ama çıkmadı. Bana çok dokundu cok kustum umarım size olmaz
Busradonmezus AtesAlininAnnesi sabah aç karnına gittim kan aldı parmaktan sonra glikoz ictim bir saat sonra yine aldılar . 1 saat sonra tekrar aldılar toplam 3 kere yani
Busradonmezus Psikolog-anne yani o da aynısını dedi ilkki yüksek çıkmış yarin kan ver değerlerine de bakalım dedi. Kalp atışı da biraz düşük çıktı
Psikolog-anne Busradonmezus telaşlanma yarın baktıktan sonra net birşey derler ara ara böyle dalgalanmalar olabiliyor 😊 bebekte gelişim ileriliği yada senin kilo alımın nasıl Benim kilom normal ama bebek ileri diy eyaptırdım ama cıkmadı
Busradonmezus Psikolog-anne 5 haftadır gitmiyorum canim cuma gidicem kadın doğuma. 5 hafta öncesinde karın çevresi 2 hafta onden gidiyordu
Psikolog-anne Busradonmezus anladım bende de iki hafta ileri durumu vardı, 2.5 olunca şeker yüklemesi yapıldı
Tos_bik AtesAlininAnnesi ben 2 gun ince yaptrdm canm sekerli su tadı falan oyle kotu degıl kotu de hıssetmıyosun