Nesizade05 Nesrin54 ben 32 de gittim en son doktora çıkmış yukarı dedi benim plesanta da önde ama aşiagıda değil suan düzelir sıkmayın canınızı düzelmese de en kötü sezeryan . Bebekler sağlıklı dogsunda napalım
nilgun_41 Ilawka Doktorum plasenta aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor çok az geçmiş demişti 23 haftadaykrn yukarı çıkar demişti ve bende cıktı 36 haftadayım bir sıkıntı yok çıkmış normal doğuma engel değil çok sukur
Ilawka nilgun_41 ben 21de gittim artik cikmaz dedi.. ultrason 28 e kadar cikar dedi. Ama doktora gorundum iki ayri doktora onlar artik cikmaz dedi. Burdaki kizlarda cikiyo diyo. Bilmiyorum benim durumumla aynimi yoksa deyilmi?Allahdan umut kesilmez insAllah iyi olur her sey ciksada cikmasada bebeyimizi sag salim kuxagimiza aliriz insAllah bizde bebeklerde saglikli olur insAllah hic bir sorun yasamayiz insAllah amin🙏🏻
Ilawka InsAllah hepimizin plasentasi yukari cikar. Ve bebeklerimizi sag saglim kucagimiza aliriz Allahin izniyle insAllah..bebeklerimiz saglikla dogsun saglikla buyusun insAllah🙏🏻
nilgun_41 Ilawka 21 hafta aşağıda demişti 23 haftada detaylı ultrasona gitmiştim çıkar dedi o zaman bu şekilde de normal doğuma engel değil demişti ama ben kafama çok takmıştım üzülmüştüm bir ay sonra kontrolde çıkmıştı yukarı çok şükür şuanda da her gittiğimde kontrol ediyor yukarıda diyor sizde kafaniza takmayın
nilgun_41 Ilawka inşallah canım amin benimki rahim ağzını 3cm geçmişti normalde 20 oluyormuş 3 cm geçtiği için 17 cm kalmıştı bu haliylede normal doğuma engel değil demişti aynı mi bilmiyorum ama doktorum erken haftalarda olduğunda çıktığını soylemisti
Ilawka nilgun_41 benim cok asagida zaten normal dogum soz konusu bile deyil. Benim hamilelyim ve ameliyatim cok riskli
Ilawka nilgun_41 bende tam rahmin ustunde o yuzden doktorlar endiseli. Ameliyatda kanaman olurs Allah korusun rahmini aliriz diyolar
Ilawka Nesizade05 ben zaten sezeryan olucam. Sorun o deyil. Sorun kanaman olursa rahminide aliriz diyo doktor
Ozgesrn Ilawka ben detaylı ultrasona girdiğimde doktorum plesenta previa bu süreçte ilişki, uzun yol yasak, kendini zorlayacak hareketler yapma dinlen önümüzdeki ki ay tekrar kontrolde bakalım demişti. 1 ay sonra ki kontrolümde ise düzelmişti 🙏🏻
Ilawka Ozgesrn insAllah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almal nasib olsun amin🙏🏻Sag salim buyutelim