Unsalin_Annesi Momof2child canım hangi kremi pişik mi cilt bakımı kremimi hepsinin fiyatı farklı oluyor çünkü
Melike3777 Momof2child kuzum etkili bi pişik kremi istersen sudocrem al onun fıyatıda bizim bu tarafta 30 tl gibi bi fiyata ama sizin o tarafta pahalı olabilir ama etkili bi krem
Melike3777 Momof2child eczaneden almıştım canım benim ama gerçekten pişikli bi bebek için etkisi güzel ama gerçekten fiyatları abartıymış ya 🤦♀️
Momof2child Melike3777 bulursam onuda Kuzum INSALLAH BUNU DENEMEYI ALLAH NASIP ETSIN IYI GELMEZSE SUDO ALRZ
Melike3777 Momof2child aynen kuzum aklında bulunsun ☺️ Hamilelik nasil gidiyor kaç haftalık oldun canım
Momof2child Melike3777 Cok sukur Ufak tefek agrlar disinda iyi gidiyor 33 DEYIZ ARTIK 28MAYIS SEZERYAN ICIN GUN ALICAZ INSALLAH
Melike3777 Momof2child bende 32 nin sonlarındayım canım benimde dünden beri hafif agrılarım var bebek büyüdükçe oluyor sanırım anlamadım bugün keyifsizim 🤦♀️ Bende normal düşünüyorum tabi o an ne olur bilmiyorum oğluşuma bağlı kuzu👶🏻