Herkese merhaba
Benim hamileleğim de zor geçti doğumumda
kız çocukları erken doğar dediler ama hiç öyle olmadı😂 18 şubatta kontrole gittim artık günüm geçmişti beni doğumhane tarafina aldılar günüm geçtiği için orası bakıcakmiş artık neyse gittim oraya nst ye bağladılar hiç sancım çıkmadı alttan muayane etmediler sancın olursa ederiz dediler bende tamam dedim nst bitti eve gidebilirsin dedi ama sancın suyun gelirse hemen gel dedi ve eve geldim o gün hiç sancım yoktu evde dinlendim biraz kayınvalideme gittim yürürken çok zorlanıyordum alta çok baskı yapıyordu neyse eşimle evimize dönüyorduk eve geldik birşeyler yedik televizyon izliyorduk gece 11 oldu uzanıyordum biraz biraz sancım oluyordu birden çok şiddetli oluyor eşim dedi gel uyuyalım belki geçer dedi eşim uyudu ama ben ne mümkün ağrım oldukça ayağa kalkıyordum sonra tekrar uzanıyordum kuzenim yeni doğum yapmıştı onunla konuştum sancın çok sıklaşırsa git hemen demişti yarım saat geçti eşimi kaldırdım hemen hastaneye gittik içeriye girdim alttan muayane ediceklerdi tabi korkuyordum biraz geldi alttan muayane etti 2 cm açıklığın var dedi bebeğime baktılar bebek gayet iyi suyu da iyi dedi ve nst ye bağladı eve gidebilirmiyim dedim biraz evde sancımı çekmek istedim açıkcası nstene bakiyim ona göre gönderirim dedi sancılarim çıkıyordu serum takıcaz dedi niye dedim bebegin kalp atışları düzensiz dedi eve de gönderemem dedi tamam dedim o gun yattım eşim annemi aradi annem geldi hemen ilk torun tabi uçarak geldi resmen😂 sancı odasındaydım uyudum biraz sabah 6 da gelip suni sancı taktılar en çok korktugum şeydi. ve zaman geçtikce sancılarim cok oldu 4 cm açıklık oldu sonra 6 cm ve sancılara dayanamıyordum süreklı bağırıyordum suni sancı gercekten kötü birşey son dakiklara daha kötü oldum neyse ki acıklıgım 8 cm oldu ve doğuma başlıyoruz dedi aslında beni sezeryana almalari gerekirdi ama normal doğum yapma kapasiten var dediler bebegım kiloluydu 4.100 gr dı. bana sancın geldikçe ıkın dediler ıkındım ıkındım sancım gitti sancın gelince tekrar ıkın dediler ve 3-4 ıkınmada kafası çıktı ıkınma sakın dedi tabi bide kestiler beni ve bebegımı cıktı😇 gobegime koydular ama tutamiyordum kayip düşücek diye cok korktum kendimi sıkmaktan ellerim titriyordu bebegim çıkınca o kadar rahatladım ki hiç acım sızım kalmamıştı sonra bebegimi aldılar tedavisini yapıyorlardı bende dedim neyi bekliyoruz dikişlerin olucak dedi ve o sıra ben bittim😌 tam 30 tane dikişim var dikiş atarken canımdan can gitti suni sancı 1 dikiş 2 çok kötü birşey 1.5 saat dikislerim sürdü çok derin yırtıklarım vardı neyse ki geçti artık hepsi çok sükür kızım yanımda şimdi o gün hastanede kaldik sonra cıktık aslında çikartmiyorlardi da ben iyiyim dedim ciktim cünkü dogumdan sonra ben koridorda yürürken bayılıp düştüm ondan sonra baş dönmem geçmiyordu onun icin tutuyorlardı ama evime gelmek çok istedim ve geldim. Agrılarım çok oldu yürüyemedim oturamadim hep uzanıyordum ayakta yemek yiyordum çok zor günler geçirdim ve sükür iyiyim ama kesinlikle bir daha çocugum olursa normal doğum yapmam tabi sizin boyle geçmeyebilir herkesin dogumu bir olmuyor benim zor dogumum oldu belki sizi kolay olacak onun icin korkmayın sonu güzel olduğu için bütün acıları unutuyorsunuz ben doğum yaptım kurtuldum inşallah sizde tam vaktinde doğum yaparsın inşallah kolay doğumunuz olur❤