Meryem1995 Sedos2020 aynen bende 39 +1 hıc açılma yok carsamba gel suni sancı verelim dedı bılmıyorum kararsızım açılma yoksa suni de verse o kadar olmaz dıyolar bekle diyorlar 🤕
Sedos2020 Meryem1995 benim şuan aşırı kasik ağrım var bebek hareket ettikçe dahada aci veriyor ,ve çok hareketli acaba basliyormu doğumum ne oluyor
Meryem1995 Sedos2020 bende de oyle oluyo Ama doğum sancısı agrısı degıl belden gelıyo agrı dogum doktora gıttım ne açılma nede sancı var çarsamba suni ile başlatalım doğumu dedı kararsızım 🤕🤕rabbım kolaylık versın sağlıkla kucağıma almayı nasıp etsın 🤲🏻
Mltmdfn Sedos2020 39+2 olduk hiçbişey yok 😭hafif karın ağrım oluyor ama dakika tutacak kadar değil anlık. Nişanda su da yok🤷🏻♀️
Sedos2020 Mltmdfn benimde ara ara siddetsiz olup geçiyor ilk defa canım yansın istiyorum geçmesinde doguralim artık ya
ncnroktm 38+4 teyiz oğlum olacak inşallah bende de hala ne nişan var ne su …37.Haftada çatı muayenesi oldum doktor 1 -2 cm açılman var dedi ama beklemedeyiz 29 Mayıs’a kadar doğmazsa suni sancı vericek sizce bu durumda napılmalı