Gamzeeeelilili Sütüm gelmedi dedin kaç saatte bir bir bebeğe mama verdin ve göğüslerin acıdımı:( gümüş kapak kullanıyorum inşallah işe yarar bende tek olucam . Salgından dolayı sadece eşim olacak yanımda
Kk39 Gamzeeeelilili açıkçası hastane mama verme taraftarı değildi sadece 2 gece mama verdi hemşire o da gece çok ağladı diye Göğüslerim biraz acıdı bende öncesinde gümüş kapak koymustum şimdi de resmen elim ayağım oldular her emzirme sonrası göğüslerine koyuyorum çok iyi geliyor birde arada lansinoh lanolin sürüyorum yara olmadı şükürler olsun
Aselserap Kk39 allah anali babali buyutsun insallah ben 37+4 gun hamileyimm ve kizim halla donmedi ve doktor donmese sezeryan dedi cok aci oluyorum ben cok korkuyom ve normal anesthésie istiyom hic bir sey gormrmek icin cok sanci oluyormu ameliyatan sonra
Kk39 Aselserap yok ağrı kesici vuruyorlar acı hissetmedim sadece doğrulmak eğilip kalkmak oturmak sıkıntı veriyor o da birkaç gün
Aselserap Kk39 allah anali babali buyutsun insallah ben 37+4 gun hamileyimm ve kizim halla donmedi ve doktor donmese sezeryan dedi cok aci oluyorum ben cok korkuyom ve normal anesthésie istiyom hic bir sey gormrmek icin cok sanci oluyormu ameliyatan sonra Kk39
Aselserap Kk39 allah anali babali buyutsun insallah ben 37+4 gun hamileyimm ve kizim halla donmedi ve doktor donmese sezeryan dedi cok aci oluyorum ben cok korkuyom ve normal anesthésie istiyom hic bir sey gormrmek icin cok sanci oluyormu ameliyatan sonra Kk39
Kk39 Aselserap hiç Acı olmuyor emin olabilirsiniz o doğduğu anı görmek paha biçilmez tadını çıkarın derim
Aselserap Kk39 allah anali babali buyutsun insallah ben 37+4 gun hamileyimm ve kizim halla donmedi ve doktor donmese sezeryan dedi cok aci oluyorum ben cok korkuyom ve normal anesthésie istiyom hic bir sey gormrmek icin cok sanci oluyormu ameliyatan sonra Melek2020Balam Kk39
Aselserap Kk39 allah anali babali buyutsun insallah ben 37+4 gun hamileyimm ve kizim halla donmedi ve doktor donmese sezeryan dedi cok aci oluyorum ben cok korkuyom ve normal anesthésie istiyom hic bir sey gormrmek icin cok sanci oluyormu ameliyatan sonra Melek2020Balam gzddmr Kk39
DamlaNur29 Kk39 iyikidr doktorunu dinlemişsin canım catısı dar olanlarda bebeklerde sıkıntı olabiliyor etrafımda gördüğüm oldu yani allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin🙋👍❤
Kk39 Neslihanahmet ağrılarım toplam 3bucuk saat sürdü su gelmesi açılma doğum 😊öncesinde hiç ağrı çekmedim sanci evet biraz zor ama anlık bisey geliyor sonra gdiyor son anda iyice sıklaştı
Xxz Kk39 bende doğumdan korkardım ama elinden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak gerekiomus gerçekten ♥️♥️
Senarslanceliktas Kk39 oksapar bende kullanıyorum pıhtılaşma oranınız nedir acaba coraspin de kullanıyormıydunuz gözünüz aydın Allah size bağışlasın inşallah
Kk39 Senarslanceliktas oranını inanın hiç bilmiyorum 37 hafta coraspin kullandım sonrada doğuma kadar oksapar vurdum