Öncelikle hamile olan herkese Rabbim hayırlı güzel doğumlar nasip etsin hamilelik serüvenimden bahsedip sizi de sıkmak istemem direkt doğuma geçiş yapıyorum 😁37+4 pazartesi günü çatı muayenem vardı hatta burdada yazmıştım doktorum çatımın çok dar olduğunu ve normal doğum için uygun olmadığını söyledi ve bana 38.haftaya yani perşembe gününe sezaryan günü verdi yani olumsuz etkilendim kendimi normal doğuma o kadar konsantre etmistimki çok dua ettim Allahım neolur doğumum kendi başlasın diye 🤲ertesi gün salı günü saat 4 gibi yemek yapmak için mutfağa gittim sanki bi alıntı geldi hissi oldu birkaç defa daha olmuştu öncelerde aldırış etmedim sonra yine yemeğe devam ara ara bu akıntı dediğim suya benzer şey gelmeye devam etti ama az az suyum olsa foş diye gelir diyerek işime yine devam ettim ama bu ara ara tekrarlandı sonrasında hafif pembemsi bir su gelmeye başladı o zaman şüphelendim hastaneyi aradım gelin muayene edelim dedi 🙈neyse tam iftar vaktine az kalmış saat 7 eşimle apar Topar gittik bu arada hastane 50 dk uzaklıkta 🤦♀️gittiğim gibi nst ye aldılar sancim çıktı ve o şu gelmeye devam ediyor ebe hemen muayene edelim dedi senin suyun geliyor dediler meğer sızıntı hâlindede gelebiliyormuş benimki öyle oldu hemen altına bir sepet koydular bu arada saat 8bucuk filan çatı muayenesi yapalım dediler baktılar 3 cm açılma var doktoruma haber verdiler gece 11 de sezaryan dediler buarada bekletmelerinin sebebi oksapar kan sulandırıcı iğne vurdugum için risk olmasın diye beklettiler neyse o atada bir migde bulantısı ben bir istifra ettim ebeler tekrar muayene dediler çünkü açılma artınca bulantı yaparmış bi baktılar 6 cm olmuş saat 9 siralari🙈buarada sancim arttı nefes alamiycak duruma geldim diyebilirim evet zor ama dayanilmayacak bir acı değil Rabbim veriyor kolaylığını bana hemen önlük giydirdiler doktoruma acil haber verdiler eveler dogumhaneye geçelim dediler ve geçtik tekrar muayene çatala aldılar pelvisime tekrar baktialr ve normal deneyelim dediler saat 10 gibi benim açılmam 8 cm oldu herkes şaşkın bukadar hızlı ilerliyor kendi doktorum da geldi o da tekrar muayene etti ama risk almaktan korktu kendi aralarında şöyle dediklerini duydum ebe normal doğum için ısrar etti 👍ama doktorum bebegin omzu takılır risk olur hem hastada çok yırtılır ben risk alamam dedi yani bebegimin sağlığı için normal doğum için çıktığım çataldan acil bir şekilde yan taraftaki ameliyathaneye alindim saat 10 u 20 geçiyordu hemen ekip geldi belden iğne vuruldu kızlar o rahatlamayı anlatamam tüm şancı bir anda geçti bacaklarım beton gibi oldu ve 10:35 ’te kızımın sesi ile yeniden doğdum çok güzel bir duygu inanilmaz tarif edilmez gozyaslarima hakim olamadim o ağlaması o minikligi hemen giydirip yanağına değdirdiler bi süre öylece kaldık bu benimmi Allahım diye diye odaya indim sonrası ise biraz zorlu ama güzel sonuçta ameliyat uyuşukluk 4 saatte geçti sonrasında yürüdük o süreçte sabırlı olmak en güzeli sütüm ilk gün yoktu ama yine de emzirdim 2.gun geldi çok şükür bol bol kayısı hoşafı tükettim bunu kesinlikle yanınızda götürün gaz cikarmadan hastaneden taburcu etmiyorlar şimdi biz 15 günlük olduk minik kızımla büyüyoruz herkese hayırlı doğumlar evlat kokusu bambaşkaymiş