Gokcag_26 Merhaba, 15+4 haftalık hamileyim ve hap yutamadığım için doktorumun verdiği multivitamin hapını yutamıyorum. Aynı sorunu yaşayıp şurup ya da serum kullanan anne adayları var mı? Ne önerirsiniz?
Bebiskomm Gokcag_26 burada onerilen surup serum hapa alternatif biseyi doktorunuza sormadan kendiniz almayın.doktorunuza soylemeniz gerekirdi hap yutamadıgınızı.umarım baska bisi verir
Deletedmom262 Gokcag_26 ben hic hap yutamam. Folik asitim kucultu yuttum ama sonrasinda tum vitaminlerin icinde oldugu hapi alamadim maalesef. Kan yapı ve balik yagi verdi doktorum ancak kendi doktorunuza danisin bunu. Doktorun tavsiye ettigi sekilde gidiyorum ben
Gokcag_26 Bebiskomm söyledim ama verdiği ilacı zorlayıp içmemi söyledi. İlacı toz haline getirdim denedim, yiyecek içlerine sokup yemeği denedim ama hiç birinde yapamadım sonuç hep aynı oldu.
Bebiskomm Gokcag_26 bonibonlarla hap yutma denemeleri yapsanız ya da havadan böyle üzüm gibi yutsanız bilemedimm umarım olurr 🍭
Gokcag_26 Hilal93 bol bol meyve ve sebze tüketmeye çalışıyorum ama hapı yutamadığım için de vicdan azabı çekiyorum 😢
Hilal93 Gokcag_26 hiçbir sıkıntı olmaz o sadece bir takviye olarak veriliyor canım sıkma canını benim bu ikinci hamileliğim başka bir vitamin içiyorum içebiliyorum yani zorlansam içmem dengeli sağlıkla beslen korkma
Gokcag_26 Hilal93 şimdi aile hekimime danıştım bana polivit şurup önerdi. Çocuklar için ama günde 2 kez içersen senin için de aşağı yukarı aynı etkiyi yapar dedi. Onu aldım 🥰🥰