Mervealtas Arkadaşlar merhaba Antalya’da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz ben tam karar verebilmiş değilim 😕
bebegim_28 Mervealtas şifa hastanesi kerim emrah yavuza gidiyorum çok pahalı da değil doktor da sakin güler yüzlü biri şimdilik memnunum ama vitale de koray duman var ücretlerini bilmiyorum ona çok iyi diyorlar
Zehra1109 Mervealtas Akdeniz Şifa 🤗 Ali Ekber Şahine gidiyorum canım memnunum ben pandemi değil ayrıca
Mervealtas Sirinb bende o hastane de Mustafa sağlam ve müjde hanımı duymuştum çok iyi diye ama nilsem hanımı duymadım
Sirinb Mervealtas nilsem hanimda orda en iyi doktorlarda birisi randevulara bakarsaniz zaten hep dolu :) ben memnunum
bebegim_28 Kucukmucizemiz ya bişey sorabilir miyim bendr kerim beye gidiyorum 13+3 oldum siz kaç haftalıksınız bilmiyorum ama benden ikili tarama hariç hiç bir test istemedi şeker kan değerleri vitamin vs hiç test yapılmadı sizde de öyle mi zamanı mı var acaba
Mervealtas Sirinb umarım hep memnun olursunuz 🤗 ben aslında memorialde Gülbin hanım var onunla başladım çokta memnun kaldım ama çok pahalı doğum da randevularda çok geldi
Kucukmucizemiz bebegim_28 Hamileligini ilk öğrendiğim zamn bütün testleri yaptm sizin olduğunuz hafta sadece ikili tarama istiyor başka test istemiyor
Sirinb Mervealtas randevu ücreti 160 tl hastaneden genel bilgi almisdim epidural sezeryan 2800 denmisti normal dogum 2500
Zehra1109 cokkasmabeabi 90 ₺ muayene canım doğum ne kadar bilmiyorum daha 17 haftalığız o nedenle sormadım ancak doktor para odaklı çalışmıyo bi kaç konuda şahit oldum için rahat olabilir o konuda 🤗