cerrah61 Selimem aynen öyle ben de katılıyorum sana kesinlikle🤗 sağlıcakla gelsin mis kokulu yavrularımız❤️
Nese_2770 Selimem ayy benim deeee felaket oluyor acısına uyuyamıyorummm 35+6 olduk biz de🐣 arada zeytinyağıyla masaj yapıyorum iyi geliyor 😅
hohomoromu Selimem benim sola yatmaktan sol böbreğim genişlemişti sağ tarafınızada yatabılırsnz sürekli sola yatmalta iyi değil bir şey olmuyor 2. Gebelıgmde saglı sollu yattım bi sorun olmadı
Byz91 Selimem aynen canım 31 haftalığım sola yatınca ağrıyor saga yatınca bebek rahat durmuyor bende dogum pozisyonu gibi ayaklarımı kaldırarak yatıyorum Biraz sonra tekrar sola dönüyorum. Bakalım şimdilik böyle devam ediyoruz.
Byz91 @Selimem#89073192 2yastık kullanıp dik yapıyorum biraz sırtımı da yani yarı oturur pozisyonda. Çok sürmüyor ama enazından sol tarafım biraz dinlenene kadar beni idare ediyor
Asminnil Selimem valla canım ben 15 haftalığım sırt üstü o kadar rahatım ki arada uyurken dalıyorum sırt üstü yatıyorum
Asminnil Selimem 9 haftalıkla. Filan soluma çok rahat dönüyordum bir anda karnım büyüdü gibi hissediyorum şimdi tam döneniyorum canım
Asminnil Selimem ne bilim canım ya pskljk olmuyor geçen doktora sorduğumda dilediğin tarafa yöne yat hiç birşey olmaz dedi zaten çocuk rahatsız olduğunda sen istemsiz hissedersin bu kadar takılma dedi ondan beri rahat yatıyorum
Selimem Asminnil anladım canım bazen sola yatınca bebek ezilir mi ki diyorum kafayı takıyorum 😃 Allahım sen koru bizleri evlatlarımızı amin su Ezan vakti 🧿🤲🏻💐