Selimem Sizde de oluyor mu kızlar söyle olsa geçer diyen varsa buyrun 😀 artık canım acıyor 31 haftalığım kemik mi kaburgamı neyse çok acıyor sola yatın diyorlar bakalım nereye kadar sabredicem 🤰🧿🤲🏻💕💐
Naz1988 Selimem Canım bende 26+2 olduk benimde öyle sola yatıyorum saga yatıyorum artık omuzlarımın agrısına kalkıyorum kollarıma vuruyo agrısı doguma kadar cekicez yapıcak bişey yok
Unsalin_Annesi Selimem canım bu aralar bendede ağrımaya başladı 25+3 haftalık olduk ama sola yatınca bacağım kaburgam her yerim ağrıyo sağ yatıyorum orasıda ağrımaya başladı sabah uyandığımda resmen tutuluyor her yerim
Minik-mucizem123 Selimem valla aynen benimde öyle sol tarafım çürüdü artık kalktığımda uyusuk oluyor. Doktorum sağ sol yat dedi ama bilinçaltıma Nası işlediyse hep sola yatıyorum. Sol tarafım felçli gibi artık 🤦♀️🤦♀️
Selimem Naz1988 baya acıyor ya dedim herhal kırıldı kaburgam 🙄 Annelik hakkı ödenmez valla Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🧿🧿🧿
Selimem Unsalin_Annesi canım sen daha dur bi 30 dan sonrasını gör daha kilo aldığımızdan mı yat yat kaburga taşıyamıyor mu bilemedim 🤷♀️ değişik bir ağrı acı canım 💐
Nihalagpak Gece kalkıp yer değiştiriyorum, her yerim tutulmuş gibi oluyor bir tarafa hareketsiz yatmaktan.
Selimem Minik-mucizem123 heh anlatmak istediğim bu bende sol işlemiş öyle devam herhalde artık böyle giderse uyuyamıcaz 😁 ayağa kalktım hala acıyor geçmedi
Gizembayb Minik-mucizem123 banada saga yasakladı düz yasak tek sola yat dedi intrnetten baktım sag tarafa yatınca bebeğin kalp atışı yavaslıyormuş korkuyorum bende uyanıyorum hep sagda🤦♀️😞
Minik-mucizem123 Selimem elinle ovala baya yoksa geçmiyor 😂😂 bi doğsunlar solumuza falan yatmayız heralde gına geldi gün sayıyorum resmen 😂
Selimem Angelada sen yandın canım o Zaman 💐 30 ve sonrası daha bir fena söyleyim senin zamanlarında olmadı bana
Askim Angelada Cnm kesinlikle sadece sol tarafa yatma, daha cok erken sende, sol bacaginda uyusma ve agrilar olusur. Sol tarafa yatma 6. aydan sonra agirlikli olmali. Ama kesinlikle tek tarafli yatilmamali.
mysweetbaby Angelada sizin daha çok minnak o kadar kasmayın ben Allah ne verdiyse öyle uyuyordum o haftalar 😊 sinir sıkıştırabilecek bir ağırlığı yok çünkü henüz sizin
bebegim_28 Angelada bende1 13+3 oldum her türlü yatıyorum sıkıntı olmuyor ilerleyen dönemde sola yatmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla
Unsalin_Annesi Selimem aynen öyle analık hakkı ödenmezmiş gerçekten klişe ama anne olmadan insan anlayamıyormuş sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🤲☺️
Asminnil Selimem valla canım ben 15 haftalığım sırt üstü o kadar rahatım ki arada uyurken dalıyorum sırt üstü yatıyorum
Cahan123 Selimem al bendende okadar bende 32+2 yim ve sanki bugun kalcam kirilmis gibiydi zor kalktim :( agrilarim artti ve kramp giriyor arada.
Selimem Cahan123 demek ilerleyen haftalarda böyle oluyor daha da 😂😳😳 nefes alırken bile acıyor artık çürüdü mü ne yaptı kemik 🦴
AybarsMomy Selimem 32.haftalık hamileyim bende. Kaburgalarım değil ama sola yatmaktan sol basrnim çürüdü artık ağrıyla kalkıyorum sürekli 🤦
AybarsMomy Selimem ilaç yok tabi parol dışında ,😀 oda zaten bi halta iyi gelmiyor . 😂 Masaj o anlık fayda ediyor ama sonra yine aynı . Napalım az kaldı minikleri düşünüp sabretcez. Anneme daha bi bağlandım ben hamilelikte.
Unsalin_Annesi Selimem sorma arada sol kulağımın kıkırdak tarafının acısıyla uyanıyorum nasıl bir acı anlatamam çaresi yok aynen oluyor yani ağrılar için magnezyum içiyorum ama gene oluyor gene oluyor