Alyam 35haftalik olduk ve hastane doktor değiştirmek zorunda kaldım tavsiye edebileceğiniz var mı doğum için hastane doğum yapıp memnun kalanlar özel fiyat bilgisi olanlar 🙁
elif0690 Alyam Canım ben de Medical Parka gdyrum..Pınar Telli Celtemene tavsiye ederim kesinlkle..Muayene ücreti 150 doğum 5000..Devlet dşünrsen Gata da bu konuda çok iyi..
Zeynocannn Alyam Özel Ortadoğu Hastanesi Prof.Dr. Hasan Kafalı'yı öneririm. Normal 3.000, Sezeryan 3.250 TL.
delettdmom66 Alyam devlet içn cebeci tıp fakültesi doğumu güzel diyolar ama alırlarmı bilmiyorum özel doktorlarıda var
Gunesimveben Medicalparka gidiyorum ilk haftamdan beri cok memnunum suan 37+3teyim.dr um ertan öztürk
Damlamasalmina Lokman hekim hastanesi özden akyüz 38. Haftam haftaya dogumum var cok memnunum 2300 sezeryan dogum+fotograf cekimi muayene ücreti 65
Merviss Damlamasalmina canim bende bahar hocaya gitcem doguma. 1850 diye biliyorum senin neden fazlaki
Gunesimveben Alyam demirhayattan 2 can sigortasi yaptirmistik biz muayeneler ve dogum dahil 4100 tl ödedik. Hastaneninde doğum paketi 6750 tl gibi biseymis sanirim ama daha detayli blgiyi hastaneden alabilrsnz
Herseyim Damlamasalmina etlik lokman hekim başka bi fiyat söylemişti şubeler arası fark nedir ki anlamadım 2800 gibi bisi
Alyam Herseyim etlikte yeni doğan ünitesi yok mesela canım Sincan'da var öyle farkları var galiba hepsi farklı