berfunya 14 hafta boyunca midem bulandı.ama geçmişti.şimdi 19 dayım 2 gündür çok kötü mide bulantım var daha dün doktora gittim bebek iyiydi çıktıktan sonra bulantılarım başladı..ne önerirsiniz arkadaşlar başımı da ağrıtıyor böyle olunca
Sude_uzum01 berfunya valla canım bende başından beri yaşıyorum aynı şeyi hala kusuyorum 25 haftalığım 🥴😞
bebegim_28 berfunya ben 1 hafta 10 gündür keşfettim vivident sakızlar var ya naneli olan o beni çok rahatlatıyor bulantı başlayınca atıyorum ağzıma 10 15 dk sonra çıkarıyorum
AtesAlininAnnesi berfunya kuzum bende 19+4′üm ve prilam Dr ilacını içiyorum çok iyi geliyor rahat rahat yemeğimi yiyorum doktoruna danışarak prilam Dr isteyebilirsin 🙏
berfunya Sude_uzum01 ilk gebeliğimde bu kadar olmamıştım şimdi mide yanmaları başlayacak daha Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Alptugunannesi kedilervekaranfil ay bende 22+3 prilam kullanmaya devam ediyorum. Ama kan hapına da başladık 2 gündür sabahları kusuyorum. Kan hapından mı acaba
berfunya kedilervekaranfil kan hapına 1 ay önce başladık dün decavit içtim çok dokundu hemen istifa ettim..inşallah geçer yaşam kalitemi bozuyor böyle de
bebegim_28 berfunya benim ki maviydi canım ikisini al dene beni baya sakinleştiriyor inşallah sana da iyi gelir
berfunya Alya_bulutum benim ilk çocuğum kız onda bu kadar olmamıştım..şimdi erkek olacak nasipse daha çok bulandı..sanırım bünye ile alakalı
AtesAlininAnnesi berfunya aynen hiç sorma ben mesela prilami içmesem sbaahina kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği asla yiyemem asla prilam kurtarıyor hayatımı
AtesAlininAnnesi Alya_bulutum ben akşam yatmadan 2 tane içiyorum sabah ve gün boyu hiç bulantım kusmam yok kuzum
Kbrsydn berfunya 35 oldum hala mide bulantısı var malesef oruç bile tutamiyorum 4 gun tek tutabildim bu yuzden
Mmmerve123 berfunya ayy benim yaşadığım şey 6. Haftamda başlayan aşırı bulantılarım 1-2 hafta önceye kadar azalmıştı tamamen bitmedi ama kusmalarım azalmıştı 12+4 üm 2 gündür o kadar kötüyüm ki o en baştaki olduğum gibi oldum ilaç asla fayda etmiyor safra kusuyorum 😭😭
berfunya Mmmerve123 ben de öyle aynen..dün ama bi çözüm buldum sabaha karşı lavabo İçin kalkınca bişeyler atıştırdım,bu sabah daha rahat uyandım..mide boşken kesinlikle safra kusuyorum😢
Mmmerve123 berfunya ama benim sorunum midenin boş olması değilki yeni akşam yemeği yedim örneğin kusuyorum ama safra kusuyorum çok tuhaf midem dolu olduğu halde