Gullu1094 Ay ne gzl dogum hikayen anali babali büyütsün inşallah bende 39+3 deyim ciddn iliski olunca dogum oluyormus bi arkadsimda duymustum inşallah benimde 40 haftaya varmadan dogururum butun hamilelere rabbim sabir versin su son gunler hic geçmek bilmiyor
Gullu1094 Fasulyem_1 aynn canim yok yanlis anlamam saten ciddn ise yariyormus denemek lazim bide benim karnim asagi indi dogum yakinmi bilmm
Fasulyem_1 Gullu1094 doguma yakın iniyor benim karnım da indi ama az inmişti çok degil iniyorsa çömelme hareketi yapın o çok iyi geliyor. Benim 38 haftada içinde açılma için baktı ve biraz elledi doktor. Birkaç gün sonra nişanım geldi sonra beyaz akıntılar oldu iç çamaşırı da ıslaklıklar oluyordu 39. Haftada böyle geçti geceleri bel agrım oluyordu. Sonra 40 haftamın doldugu gece suyum geldi canım.
Gullu1094 Fasulyem_1 karnin indiginde ciddn bebek geliyormus onu anladim o gun benim karnim indigini farkindaydim ana dogurcagim hic aklima gelmezdi
Dudumuaz Fasulyem_1 canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . Seninle benzer durum yaşamışız resmen ama benim yaşadıklarım daha fena ama olsun şükür oğlum kucağımda herşeye değer bende 11 Mayıs’ta doğum yaptım .
Fasulyem_1 Beyzoli yok canım olmadı o sıra zaten suni sancı falan da vardı belki ondan anlayamamışımdır
BCS Okuyunca ne kadar kolay geliyor kulağa inşaallah bizlerde böyle bi nefeste kucağımıza alırız yavrularımızı maşallah :))
Semanurkalkan Fasulyem_1 Amin inşallah hayırlı olsun rabbim kucağınızda koysun analı babalı büyütsün inşallah 🤲spinal sezeryan belden aşağı uyuşturuyorlar demi