M1044 ilkbahar ouy canım benim canın çekiyorsa napasın ama işte arada çikolata yiyorum ama ya 🤦🏼♀️ Sen de şeker vardı demi mesela canın çok cips çekse yada böyle hazır işte top kek falan yemiyorsun demi canım
ilkbahar M1044 yok canım kim demiş yemiyorum 🤭 evet şekerim var ama bana diyet önermedi ki insülin verdi 🙆♀️aynen önceki gibi karbonhidrat abur cubur ayırmadan yiyorum 🤪 bi de diyet yapsam kan şekerim çok düşer ☺️ doktorum yediklerimin içeriğini de sormuyu insülin az gelirse dozunu arttırıyo 🙆♀️😄
M1044 ilkbahar valla bende erkene alıyordum ama yoktu doluydu bütün saatler şaşırdım bide kan falan yeni verdim aç karına cuma günü daha istemez yani başka bişe diye düşünüyorum sağlık ocağında vermiştim kağıdım var o yüzden 😁
ilkbahar M1044 tahlil yaptırmıcaksan geç gitsen de iyi oluyo 🙂😄 ben aynı zamanda dahiliyeye de gidiyorum hatta ilk ona randevu alıyorum 9:00da 10:30da kadın doğuma… Dahiliye doktorum çok konuşuyo çok anlatıyo diye 10:00a yetişmez, diye buçuğa alıyorum 🙆♀️😂😂
M1044 ilkbahar ben valla varmış gibi dikkat ediyorum tatlı bişe yiyince böyle kötğ oluyorum çok 🤦🏼♀️ Korkuyorum diyorum umarım bişe olmaz falan ya annelik farklı bi duygu çok gerçekten sürekli düşünüyon onu yemin ederim kendimi hiç düşünmüyorum fark ettim de hep ona hep ona 😁
ilkbahar M1044 hadi ya… Ben onu da düşünüyorum ama şöyle iki bardak kola iççeksem bi bardak içiyorum 😵🤪 yeme zevkimden pek feragat edemiyorum 😢 eşim zaten hamilelik olmasa o kadar abur cubur asla aldırmaz bana aşericem diye korkuyor 😵😂
ilkbahar M1044 aynen cnm şeker için.. ☺️ Bi de kronik tiroid hastasıyım her ay onun takibini de yapıyo.. Gerçi gebelik dışında 3-6 ayda bir gitmem gerek..
M1044 ilkbahar bak kola demişsin asla kola içmiyorum hiç ağzıma bile sürmüyorum valla zararlı diye canımın cips çektiği de oluyo du bi ara geri zararlı diye aman işte dedim yemiycem 😁😁
ilkbahar M1044 kola ben de hamilelikten önce hiç içmiyodum nerdeyse.. Ama şimdi ne olduysa ara sıra böyle boğazımı pırpıklasın istiyorum 😂🤭 cips te haftada bir felan yiyorum 🤦♀️
M1044 ilkbahar doğru diyon canım troid takibi yapılması gerekiyor annemden biliyorum 😋 sende ben gibi bu saatlere kadar uyumuyon ha 😁
ilkbahar M1044 genelde 3-4 gibi uyuyodum ama dün ve bu gün geçmiş hemen zaman ramazandan önce de 23:00 00:00 gibi uyuyodum 😂 eşim de zaten 9 gibi gelcek işten inşallah ozaman uyurum ☺️😅o uyurken uyanık olmaktan nefret ediyorum 🙆♀️🤷♀️ sonra sıkıntıdan gidip onu uyandırıyorum 😢😅
M1044 ilkbahar ye canım canın çekiyorsa yemek zorundasın en son gittinde bebek kaç kg dı senin bide kaçıncı haftan dı
M1044 ilkbahar aynı ben gibisin ya eşim uyurken uyanık olmak sinir bozucu oluyor yada ben uyurken onun uyuması şimdi bide Özlem çekiyorum ya ona çok ama bi yandan iyi ki annemlerdeyim diyorum çünkü uykusuzum yanında olsam kend çok tedirgin oluyor sürekli uyanıyor yanında yatmayınca 😂😂
gulizgms ilkbahar günaydın ben 32 yaşındayım annelerimiz bize haMileyken yaptırılmamış ben gayet saĞlıklıyım ne kafaM büyük ne kalp hastasıyım ne de diğer haStalıklarım var şeker yüklemesi beni de korkutuyor 19+1 prenses bekliyorum
gulizgms ilkbahar günaydın ben 32 yaşındayım annelerimiz bize haMileyken yaptırılmamış ben gayet saĞlıklıyım ne kafaM büyük ne kalp hastasıyım ne de diğer haStalıklarım var şeker yüklemesi beni de korkutuyor 19+1 prenses bekliyorum
ilkbahar gulizgms günaydın ya herkezde olmuyo zaten bunlar annenizde demek ki şeker yokmuş yaptırsa da çıkmıcakmış sağlıklı olduğunuza göre ☺️😄 bunlar yüksek ve kontrol altına alınmayan şekerde olabilcek durumlar ☺️ şeker yüklemesi de korkulcak birşey değil iki dilim baklavaya eşdeğer içirdikleri şey 😀
gulizgms ilkbahar bebek doğmadan şekerle tanısıyor ben saDece buna karşıyım nasıl ki doğdugunda seker , bal benzerilerini vermeye karşıysaK haNi şeker yüklenmesinin MantığıNı buyğzden anlayamıyorum İKNA OLMUYORUM DAA !!!
ilkbahar gulizgms annede yüksek şeker varsa daha anne karnında şekerle karşılaşıyo ve kendi insülin salgılamaya başladığı için şişiyo bebek ☺️ siz bilirsiniz ben de ailemde kimsede yok bende de çıkmaz zaten diye düşünmüştüm ama öyle olmadı 🤦♀️ hem varsa bebeğin ilerde suyunun fazla olma riski var plasenta erken ayrılabilir… Ve ileriki haftalardaki anne karnında bebek ölümlerinin bi kısmından da şeker sorumlu… Ne diyim siz yaptırmasanız da inşallah şanslı kesimdesinizdir şekeriniz normal seyrediyodur 🤷♀️☺️
ilkbahar M1044 çocuk doğduktan sonra da beraber uyumak hayal olabilir, eltimler hep nöbetleşe uyanık kalıyolardı 🤦♀️😄🤭 olabilir bayramdan sonra 3e bile gelebilir gittiğimde🤦♀️😄