Mrsakar Kızlar sabahtan beri bebeğimin çamaşırlarını yıkıyorum ilk defa. 2 posta kıyafetlerini yıkadım bebeğimin. En son battaniye ve el örgüsü hırkaları kalmıştı. 5 dakika kala makine su boşaltma arızası verdi. Ki makinem 9 aylık ve şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. Giderini açıp suyu boşalttık tekrar sıkma yaptırdık. Makine bir anda deli gibi dönmeye başladı. Eşim beni banyodan çıkardı yani düşünün. Siyah siyah parçalar atmaya başladı. Bir battaniyemi bozdu. Ve annemin el emeği yelekler, battaniyeler hepsinde siyah siyah leke bıraktı çünkü deterjan gideri tıkamış 🤦🏽♀️ Daha 3.yıkamada 😭 O kadar sinirim bozuldu ki ağlamaya başladım. Annecim onları sabahlara kadar aylarca ördü. Şuan normal deterjanla ön yıkamalı yıkıyorum tekrar. Umarım lekeler çıkar. Çekmek aklıma gelmedi ama çıkmamış olursa buraya atarım. Bence kesinlikle granül sabun almayın yarın ilk iş sıvı deterjan alacağım. Mis gibi makinem elden gidiyordu 😥
AtaMommy Mrsakar duruyla alakası yok granül sabunlae genelde tikayabiliyor burda ki anneler sulandırarak kullanıyor o yüzden sizde öyle yapsaydınız keşke yazık olmus
hulyatkknt Mrsakar bende bütün eşyalarını duru granulle yıkadım hiçbir sorun olmadı ama paketin arkasında da özellikle sıcak suyla eriterek koyun yazıyordu çıkar inşaallah lekeler siz dert etmeyin.
Fatmaklc66 Mrsakar sulandırmadan kullanmamalıydın canım ya bende hep sabun kullanırım ama cok sukur hic sıkıntı olmadı cok gecmıs olsun yazık olmus emeklere
MinnieMouse Yaa cok kotu olmus gecmis olsun 🥺 insallah kurtulurlar. Bide el emegi hic kiyamam. Kac derecede yikadin canim? Ben de arada duru granul kullaniyorum ama 60-90 derecede yikarken eriyodur heralde 🙄
Mrsakar MinnieMouse bütün kıyafetlerinde 30 derecede yıkanması gerekiyor yazıyordu ama koymadan önce çözdürdüm deterjanı 😥
MinnakLiva Kuzum suda eritip kullanmalısın onu makineni alırken söylemediler mi her marka olmuyor her makineye, örneğin benim iki makinem var biri sıvı alıyor biri katı, kullanma talimatı dışındaki deterjanları koymuyoruz ☺️
Mrsakar MinnakLiva çözdürdüm kuzum zaten, yok herhangi bir ayrım olduğunu söylemediler sadece bi aparat var sıvı kullanacağım zaman onu takıyorım deterjan gözüne. Sanırım benim makinemde ikiside kullanılıyor
Serifeisitmir Mrsakar çok geçmiş olsun üzüldüm 😔 ben çıktığı ilk günde beri kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamadım çok şükür tikanmadi makinem hiç sulandirmadim da
Seymaaam Mrsakar bende hiç beğenmedim sulandırdım ama yine de topak topak oldu aldığım için bir kaç makine kullandım artık sanki pek temiz de yapmadı ve bir iki parça da tortu bırakmıştı.
ilkbahar O değil de aklıma geldi 😯eltim 8-9 ay önce bize gelmişti çocuğun çamaşırlarını makineme attı duru granül koymuştu hiç de sulandırmamıştı 😱 şimdiye kadar birşey olmadı makineme ama yarın bi giderini açıp bakçam bakalım 🤦♀️😂😵
ilkbahar Mrsakar iyi fikir balkon yıkamak ✌️✌️✌️ ben de balkonu yıkarken hep cif döküyodum 😅 bitene kadar duru dökerim aldık bikere değerlendirmek lazım😵🤪
Iclalgoleli Mrsakar bende duru granülle yıkadım hem de kaç makina ama hep sulandırdım erittim deterjanı zaten üstünde de yazıyor
YagmurErgun @Mrsakar canım ben 6 aydır kullanıyorum bazen suda eritiyorum bazen direk makinenin içine atıyorum deterjanı hatta bunları yapmadan da kullandım bir sorun yaşamadım ama inşallah lekeleri çıkar