Mrvaklynr [url=https://hizliresim.com/goTxyL][img]https://i.hizliresim.com/goTxyL.jpg[/img][/url] kızlar bakar mısınız yumurtlamadan sonraki 9. Gün yok değil mi :((((
Kbrsydn Mrvaklynr bence biraz daha beklemelisin inşallah olur rabbim büyük böyle erken yaptığında olmadığında daha çok hayal kırıklıgına uğramış olursun
Tugce1803 Mrvaklynr yani 6 gün var demişsin bile bile lades olmuş daha dur bakalım Bi kendinde biliyosun negatif olacağını yine de sormuşsun. Adet vaktini bekle Bi geçsin
SevgiSusam Mrvaklynr bend mide bulantımdan şüphelenip test yapmıştım negatif çıktı. 1 hafta sonra tekrar denedim renglimden 2 gün geçmişti. Çift çizgi çıktı ozaman.
Tugce_Simsek Mrvaklynr biraz daaha zaman geçsin canım öyle test yap ama içini ferah tut hiç kafana takmamaya çalış 🤗
ozgeecan9 Mrvaklynr insallah canım🤲🏼 Ama 9.gün cıkmaz bende yapmıştım dayanamayıp cıkmadı 12.gün yaptım cıkmıştı
Mrvaklynr ozgeecan9 yumurtlamadan sonraki 12. Gün mü yaptın canım silik çizgi mi çıkmıştı erken gebelik testi mi yapmıştın çok soru sordum kusura bakma
Mrvaklynr Tugce1803 ondan değil dış gebelik geçirmiştim bu yüzden korkuyorum artık onda da adetten önce öğrendim 2000 değerle
Dlndmr Mrvaklynr ama hani beklicektik sen dayanamamışsın böyle üzülüyor insan 19 mayısı bekle canım bi daha yapma sakım😊
Mrvaklynr Dlndmr evet bekleyecektik aslında ama biraz korkumdan yaptım dış gebelik geçirdiğim in erken yakalamak istiyorum 🙈
ozgeecan9 Mrvaklynr yok canım ne kusuru istedğn kadar sor artık uzman oldum ovulasyon ,Test ve gebelikte 🤪 12.günü yapmıştım adetime tam 8gün vardı ama erken yumurtlamadan dolayı 5tlik testle yaptım erken değildi
tugbaayaz Mrvaklynr ben yumurtlamadan 10 gün sonra test yapmıştım negatifti sonra umudumu kaybettim adet günümde yaptım yok günüm 4 gün geçti kan verdim orda öğrendim hamile olduğumu
Mrvaklynr tugbaayaz yaaa normalde yumurtlamadan on gün sonra çıkar derler inşallah benim de olur hayırlısıyla
tugbaayaz Mrvaklynr canım geç döllenme olabiliyor onuda göz önünde bulundur ben doktora gittiğimde 6+1 dim son adete göre ama ultrasonda 5 haftalık görünüyordu o yüzden adet günümde bile çıkmadı hamile olduğum