Gldn7 amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤲🏻 Allah sizleride en kolay şekilde bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻💜 dikişim oldu tabi hızlı Doğum , suni Sancıyla ve beyaz tenli olduğum için iç dikişim çok fazla oldu ☺️ Dışta 2 dikiş vardı biri kesik 4 dikiş biri yırtılma sonucu 2 dikiş, ama iç dikişim sayılamayacak kadar fazlaydı 1,5 saat dikişim sürdü☺️ Ama sen yırtık kesi acı duymuyorsun zaten uyuşturdukları için sorun yok o yüzden 😁 ciddi hemoroid problemim vardı benim o beni 2 gün zorladı (çay ağacı balmı ve kantaron yağı sürdüm her Defasında hemoroidlerime 2-3 güne geçti o da o süre zarfında oturma simidiyle oturdum )dikiş acısı hiç olmadı. Dıştakikere batikonla pansuman ve temiz bakım önemli iç dikişi zaten anlamıyorsunuz yani. Ikınma konusunda derin nefes al,bağırmadan ağzını kapat ve tüm gücünle ıkınabildiğin en uzun ıkınmayı yapıyorsun bir bakmışsın kucağında 😍3. Denemede oldu benim ebeler yönlendiriyor zaten nasıl ıkınman gerektiğini ☺️Yani kesi ve dikiş en kolay kısmı benm idrar yolu enfeksiyonu da varmış o yüzden dikiş uzun ve sorunlu oldu ama normalde 10-15dklık bir işlem yani bunlara rağmen diyorum ki o ana geri döneyim yine doğurayım sen düşün 😁