4965berra 37 +1 haftalıgız bugun doktora gittik herşey iyi dedi şuanlık birşey diyemem dedi sizce ne yapmalıyım normal dogum dan korkuyorum haftaya kdar karar ver dedi doktor bana sizce ne yapmalıyım kızlar herkes kafamı karıştırıyor da
Denizkaplan 4965berra canm normal dogum yapms bırı olark hıc pısman olmadm cektgm sancıya rağmen asla sezeryan olacak bırı deglm ameliyat benı cok korkutyor bunu senın dusunup karar vermen lazm
Buse80 4965berra bende sendenim ilk gebeliğim ve normal doğumdan çok korkuyorum sezeryanda da korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık bide serum takılırken bile buyun hemşireler basıma toplanıyor düşün o kadar ki korkuyorum iğneden serumdan 🤦🏻♀️
Deletedmom262 4965berra kendinizi nasil rahat hissedeceksiniz artik. Normal dogum yapip sureci çok rahat atlatan bir anneyim. 2.yi de normal istiyorum insallah ilki gibi rahat olur. Zor gecen normal dogum da var. Sezaryan onun da rahatin zorunu yasayan var. Bunun kararini doktorunuzla birlikte verin. Ya da akisina birakin🌸
Ela2020 Normalden ben de korkuyorum sezeeyan olacam galiba 38 olunca .en azından uyuşturulacak diğerinde sancı ve dogumdada canlı cekeceksin
Ela2020 Normalden ben de korkuyorum sezeeyan olacam galiba 38 olunca .en azından uyuşturulacak diğerinde sancı ve dogumdada canlı cekeceksin