Kubra1305 Giz4110 ben 20. haftada o pıt pıt atmayı hissettim. 22. haftada daha belirginleşti. Arkadaşımda mesela 16. Haftada hissetmiş , eşi bile elini koyduğunda rahatlıkla hissedebilmis 🤷 her bebek , her hamilelik kendine özel işte 😊
Giz4110 R_Cankesen12 vallahi çocukların yapısına göre değişiyo herhalde ama büyüklerimiz öyle der kız geç hissedilirmiş 😂
Kubra1305 Giz4110 bazı annelerin canı yaniyormus bebek hareketleriyle, bende onu merak ediyorum nasıl aciyor diye 😊 bı teyze tırnaklarıyla tirmalar dedi. Yok dedim. Tırnakları uzamamıştır o zaman dedi 😂
Giz4110 Tontinimontin amin canımm🥰 evet ya tatlı yemeyi hep unutuyorum heyecandan bidahakine detaylı ultrason var çikileta yiycem 😂
Tontinimontin Giz4110 yanına götür kız ben öyle yaptım bi de işi riske atmadan evden gitmeden söylemesi ayıp çikolatalı ekmek yedim😂
Tugbaali Giz4110 benim ilk gebeliğim ama ben 16+2 de hissettim ☺️seğirme şeklinde, Suan 18+3 üm daha net hissediyorum artık günde 2 3 kez yakalıyorum🤲23. haftaya kadar hissedilmeyebilirmiş merak etmeyin☺️
Rumit Giz4110 inşaallah iyidir bebişler. Ben de 19+4. İlk bebeğim. Hala hissettirmedi kendini. 15 gün önce erkek olduğunu öğrendik. Herşey yolundaydı. Bi hissedebilsem ahh 🌺
yumukeller Giz4110 ayyy kendimi okudum sanki benimkide aynı birgün vurucam birini o olacak 😂. Kızım fazla nazlı olacak galiba. 19. Haftam hala haraket yok. Arada sanki karnimda kalp varmış gibi atıyor o kadar ama hareket falan yok hala
Sibelsercan Giz4110 ben 20.haftalar da hissettim ama insan beklediği için anlayamıyor psikolojik Mi acaba diye yanılgıya düşüyorsun.🤩 dediğin gibi etraftan da sürekli soruyorlardı hatta bir tanesine hissedemedim hala dediğim de hiç mi hissetmedin diye sormuştu bende Yok hissettim ama nazar değmesin diye söylemiyorum demiştim 😡 insanın sinirini bozuyorlar gerçekten strese giriyorsun. O yüzden sende sürekli soranları boz gitsin 🤪
Serpil_27 R_Cankesen12 18 haftada gittim baktı baktı emin olmamakla birlikte erkek dedi sonra dedi kafanın bir tarafına bir tarafına erkegi koy dedi
Acemianne92 Giz4110 evet kız bebek bekliyorum canım karnım çok büyümesine rağmen hissedemiyorum bir de😄🌸🦋
Serpil_27 R_Cankesen12 kafanın bir tarafına. Erkek bir tarafına kızı koy emin degilim dedi eksik yazmışım 😀