Giz4110 Normal di mi kızlar ilk gebeligim arada pıtırtı oluyor ama emin olamıyorum. nabız gibi atıyo sanki göbeğim öyle tarif edeyim. 😂 Çevremde herkes hareket var mı diyor bozucam artık birini o olacak 🤔
zeydefem Giz4110 ben de 19 haftalık oldum benimki baya oynak 💁🏻♀️ Ama benim ikinci gebeliğim olduğu için erken hissettim ilk gebelikte daha geç hissetmiştim sağlıcakla al kucağına 🥰
Cansummm Giz4110 bende siz gibiyim 19+3 ün hissettim mi hissetmedim mi ben bile emin değilim 🙈doktoruma sorduğumda normal dedi bir de benim bebeğimin plesantası rahim ön duvarına yerleşmiş bebeğim arkasında kalıyormuş ondan geç hissedersin dedi doktorum. Heyecanla pıtır pıtır olacağı günleri bekliyorum ❤️
Yaseminakkoyunk Giz4110 benim ki tam 18. Haftada tekmelemeye başladı doktor kız dedi ve bir daha kontrole gitmedim. Herkes bir değil sakın morelini bozma herley güzel gidiyorsa sağlıklı bir bebekse bir iki haftaya tekmelemeye başlar 🥰
Giz4110 zeydefem amin canım sağlıkla gelsin hepimizin minnakları🥰 inşallah ben de bir an önce hissederim 😂
Serpil_27 Bende 20 haftalık olduk cnm arada pıt atıyor çok hissettim diyemem bizimki de tembel galiba cinsiyeti de tam ögrenemedik
Giz4110 Serpil_27 ah bu tembel minikler 🥰 sizinki bir de nazlı maşallah henüz cinsiyeti de göstermemiş 😊
Yarentnc 22 haftadan sonra daha net hissetme başlarsınız benimde ilk hamileligim 27.haftaya geldim çok şükür bazen uykumu bölücek kadar oynuyor yaramaz güzel duygular tabi 🤗🤗
M-E-D Kızlar biraz daha geç hareketleniyor. Ilk hamileligimde oğlumu 16.haftada net hissetmistim. Simdi ikinci hamileliğim olmasına rağmen kızımı 19.haftanin sonlarında hissetmeye başladım. 23e kadar normal görülüyor diye biliyorum.
Giz4110 Cansummm ah ya inşallah bir an önce hissederiz çatlıyorum meraktan 😂 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Nils Cansummm aynı benim durumda o şekilde doktor fazla hissedilmesinin sebebini bu şekilde açıklamıştı 😔inşallah tekmelerini hissederiz🙏
Serpil_27 Giz4110 bu kadar nazlı olduguna göre kız olsa bari 😀doktorumuz erkeğe benziyor emin olamadım ama dedi sonra kafanın bir tarafına kızı bir tarafına erkegi koy dedi 🙃
Dlk0640 Canım ben 20+3 deyim daha yeni yeni varla yok arasinda bende pitirti şeklinde hissediyorum ilk gebelikler de normal diyorlar🥰