Gizeem3535 Gavıscon eczanede bulamadım eczacı gasvin önerdi yarım kapak içtim gavıscon gibi sadece o anlık kurtarmıyor 4-5 saattir midemde hiç yanma yok muadil ilaçmış bilen kullanan var mı doktoruna danışan bir zararı olur mu içeriği aynı gavisconla ?
Meryemaytac Gizeem3535 Bende de şuan o var gaviscon bulamadığım için aldim gaviscondan daha iyi geldi içerik aynı diye doktora sormadım
Hahhsueoe Gizeem3535 ben rennie duo kullanıyorum canım çok iyi geliyor doktorum önerdi bana o şekilde kullanıyorum
Pankek Gizeem3535 Gasvin ilk defa duydum. Prospektüsüne bakın hamileler kullanabilir yazıyor mu ? Ben Gaviscon’un haricinde Rennie tablet kullanıyorum. Hem daha hızlı kesiyor hem de çantada falan taşıması rahat
Gizeem3535 Meryemaytac aynen banada daha iyi geldi daha uzun süre sanki midemi yakmadı yada gavıscona artık vücut bağışıklık kazandı yeni ilaç olunca kesmiş olabilir doktora sormaya bende gerek duymadım ama yinede bi şüphe ettim
Gizeem3535 Melodixxx evet öyle yapcam da dedim belki kullanan arkadaşlar vardır sanırım gavıscon üretimi durmuş
Melodixxx Gizeem3535 ne şansız bir döneme denk geldk korona zaten etkiliyor bide ilaçlar pşyasadan çekiliyor önce prilam şimdi gaviscon🙄
Gizeem3535 Melodixxx yahu sorma bir arada imom omega 3 yoktu hiçbiyerde onu kullanıyodum neyseki şimdi bulunuyor
Betuloz Gizeem3535 aynen prof. Vermişti Bana hem gaz sorununu alıyor hem yanmayı kesiyor çok memnunum
Melodixxx Gizeem3535 bende bugn tüm gün prilam aradım bulana kdr canım çıktı anlamıyorum korondan dolayımı getirilemiyor üretimimi bitti ama psikolojkmen çok etkiliyor allahım bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Gizeem3535 Melodixxx ben bu koronananın ne hamileliği yaşayabildik nede doğumda süstür püstür fotodur vs refakatçi alırlarsa kâr gözüyle bakıyorum artık