leyer Aysen1996 benimde 7 Mayıs canım hadi inşallah hayırlısı olsun 🤲🏻hiç bir fikrim yok bende merak ediyorum.
Aysen1996 leyer inşallah güzel haberler alırız canim . Bende polikistik over var. Son adetim 29 Mart , hala bekliyorum , ayin 7 si gibi akıntım ve kasık ağrım oldu, geç yumurtladım diye düşürüyorum 🤷🏻♀️İnşallah olmuştur bu ay ,bu gecikme ondandır🙏🏻
leyer Aysen1996 evet geç olmuş canım benim 28 Nisan sat en azından yumurtlama görmüşsün ama hayırlısı olsun benim hiç umudum yok ama😔
Rabiaagk Kan ya da idrar fark etmez gebelik testi için en azından beklenen adet tarihinizi beklemelisiniz. Ben adetimden bir kaç gün önce kan vermiştim negatifti, erken gebelik testi yapmıştım bir hafta öncesine kadar sonuç veriyor güya onda da tek çizgi görmüştüm. Kesin hamile değilim diye düşünürken adet günüm geldiğinde olmayınca test yaptım çok belirgin çift çizgi çıktı acile gittim o gün beta hcg değerim 153 tü. O yüzden adet gününden önce yapıp negatif çıkınca üzülmemek gerekiyor bence 🤗 inşallah isteyen herkese nasip olsun