Mervenur_kcbs Arkadaşlar Merhaba detaylı ultrason özel hastane olması öncelik Bahçelievler ,bağcılar ve Bakırköy çevresinde fiyatıyla birlikte yazarmısınız hastane ismi
elcinsadem Mervenur_kcbs Bağcılar Medipol mega de 720 TL . Sefaköy Vera tıp merkezinde 320 TL . Ama Bağcılar Medipol mega da Prof. Doktor yasa öğretim görevlisi doktor bakıyor . Ben orda yaptırıcam bir 18 mayısta inşallah 🥰
[silindi] Mervenur_kcbs ben özel klinikte yaptırdım canım tavsiye ederim kesinlikle ataköyde ali ekiz beyi gerçekten çok ilgili alakalı biri biz acayip memnun kaldık 30. haftamda riskim varken tanıştık kendisiyle bizi o kadar rahatlattiki 550 tldi muanesi bütçene uyuyosa tek geçerim 😊
Glshhrn Esrakhraman Cengiz bey diye biri bakıyormuş bende o hasteneye gidiyorum detaylı için gün haftaya gidicem memnun kaldın mı kaç saat sürdü renkli gösterdiler mi canım anlatırmısın rica etsem bir de önlem alınmışmı hastanede ben uzun süredir gitmiyordum
Esrakhraman Glshhrn cengiz beye gittim evet bana 2 saat baktı baya inceliyo bebeği renklide gösterildi bebisimizi daha net gördük 🤗
Glshhrn Esrakhraman çok teşekkür ederim sanırım renkli bebeğe zararlı ondan kısa 🙏 sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza Almamız dileğiyle 😊
Annesi34 Esrakhraman peki hemen randevu alabiliyomuyuz ben şuan 16+3 deyim 22 de çektirmeyi düşünüyorum ne zaman randevu almam lazım 😌
Tutigreen Mervenur_kcbs güngören ilgi hastanesinde 250 tl canım ama yaptıran Memnun kalan kalmayan varmı bilmiyorum tek bilgim fiyat🤗