Ebru3404 32 haftalık hamileyim 2. Olucak rabbim nasip ederse sağlıkla inşallah bebek çok hareketli karnım oynuyor gerçekten inşallah tehlikeli değildir ilkinde böyle değildi
Nrglzrl Ebru3404 merhaba canım bizde 34 haftalık olduk 🥰benimde ikinci hamileliğim maşallah çok hareketli karşımda oturan görebiliyor hareketlerini😂😂ilk hamileliğimde böyleydi ama benim bu aylarda🥰
gorkem_ Ebru3404 ben de 34. Haftadayim. Bizimki de çok hareketli. Göbeğim sürekli dalga dalga oynuyor. Dün doktordaydim hareketlerinden ölçümleri zor yaptı. Sağlıklı olduğunun göstergesiymis doktor öyle dedi. İyi bişey merak etmeyin :)
Aysenurcatikkaya Ebru3404 aynı haftadayız canım benimde 2. Hamileliğim ve dediğin gibi ilkinde böyle şeyler hiç hissetmiyordum bazen karnımdan fırlayacak sanıyorum Karnım şekilden şekile giriyor 😂
Ebru3404 hunilimom sağol canım Nrglzrl sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah istanbul danmı
Ebru3404 Nrglzrl hastane arkadaşı arıyorum 😊 İstanbula geleli 1buçuk yıl oldu arkadaşım yok komşum soğuk insan
Nrglzrl Ebru3404 benimde burda pek kimsem yok komşu olayım hiç yok😂okuldan anne grubum var onlarıda virüsten dolayı göremiyorum zaten😏