durununannesii Belmaaa bizde az önce bebek askısı, 5li hastane çıkışı, biberon, emzik aldık ama 5li hastane çıkışının kolları eve gelince farkettim ki çok dar alan olupta sizede dar gelen oldumu yoksa benim aldığım takımmı öyle kızlar
durununannesii btlshn fotoğrafıda yükleyemedim ki 😂 yeni doğduğunda olur heralde canım ama sonrasında şüpheli
Aysenurcatikkaya Gulsevin ben çok erken saatte gittim alabilmek için girdiğim hiç bir bimde yoktu gelmedi dediler yalan mı artık bilemiyorum belki kendileri saklamıştır diyorlar 🤷🏼♀️
Busra221 durununannesii Eros vrndozlem kol kısımları boy olarak bana normal geldi yeni doğan icin ama bilemedim aldığım hastNe cıkışlarının boylarıyla aynı
vrndozlem Eros kol kısımlarını yakından çekip atarmısınız şimdi inceledimde benimki bilek kısımları çok dar gibi geldi banada inşallah olur😁
Busra221 durununannesii vrndozlem evet kol ksımları banada dar geldi ben boyunu söylüyosunuz sandım ama cok dar değil bence zaten ilk doğduğunda bileği ne kadar olcakki 💖
Belmaaa Busra221 ben de bu renk aldım bence güzel zaten 40ına kadar anca giyecek canım ve fiyatı uygundu
durununannesii Busra221 doğru canım bende öyle düşündüm bilekleri etli olmadığı sürece sıkıntı yok ürünün kumaşı falan güzel çünkü teşekkür ederim bu arada 😍
vrndozlem Busra221 inşallah olur benimki daha dar gibi ama neyse kısmet artık☺️ Güle güle giydirin inşallah☺️